ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2019 | 11:08

Βρε άνδρες...

Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι η γυναίκα σας ή η κοπέλα σας γκρινιάζουν όταν δεν είναι ευτυχισμένες και γεμάτες απο εσάς;Τους τελευταίους μήνες βγαίνω με ένα παιδί το οποίο ενώ στο θέμα του σεξ τα πάμε καλά και φαίνεται και στο πρόσωπό του αυτό, σνομπάρει πάρα πολύ ένα σημείο του σώματός μου, το στήθος μου, επειδή λέει οτι δεν του αρέσει και ουσιαστικά αυτό το σημείο είναι σχεδόν αόρατο για αυτόν, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα που του αρέσει αρκετά. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθω άσχημα και οτι με απορρίπτει. Του το έχω πει πολλές φορές οτι θέλω λίγη παραπάνω προσοχή σε εκείνο το σημείο αλλά είτε το λέω είτε οχι αυτός είναι απλά κουφός. Ώσπου πριν λίγες μέρες έγινε ξανά το ίδιο, με αποτέλεσμα να μην αντέξω και πολύ και να αρχίζω να λέω ξανά οτι θέλω περισσότερη προσοχή σε αυτό το σημείο, και τι γυρνάει και λέει; Ότι είμαι γκρινιάρα και οτι τον κούρασα και απλά σταμάτησε να μου μιλάει και να θέλει κάποια επαφή μαζί μου...Του είπα τι μου λείπει απο αυτόν ώστε να το διορθώσει και να γίνει η οποιαδήποτε σχέση έχουμε, καλύτερη. Προτίμησα να του μιλήσω για το τι θέλω παρά να ψάξω να το βρω αλλού και βγήκα και γκρινιάρα απο πάνω! Έχω στεναχωρεθεί πολύ, έχω γεμίσει και ανασφάλειες για το σημείο αυτό, είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο αυτό για το γυναικείο σώμα...Αλλά για μερικούς ανθρώπους, το να λες κάτι 1-2-10 φορές και βλέπεις οτι δεν προσπαθεί καθόλου να αλλάξει στάση, τότε το καλύτερο είναι να ψάξεις αλλού να βρεις αυτό που σου λείπει... Έτσι κι αλλιώς, τα λόγια σου χαμένα πάνε...
17
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομίζω οτι ήταν το στήθος το πρόβλημα, νομίζω οτι γενικά είναι μία χλιαρή φάση μαζί του. Είμαι γενικά υπέρ του διαλόγου, αλλά ως ένα σημείο, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Και μόνο το να σε βάλει κανείς σε θέση να "ζητήσεις" προσοχή είναι τέρμα ξενέρωτικό. Άμα σε λέει και γκρινιάρα από πάνω αντί να ντραπεί, τότε είναι για μπάτσες.
Σε τέτοιες περιπτώσεις φεύγεις εκείνη τη στιγμή. Δεν το σκέφτεσαι ούτε λεπτό, και κυρίως δεν χαλιέσαι! Δεν είσαι φτιαγμένη κατά παραγγελία κανενός, και το καλύτερο για σένα είναι να είσαι με άτομα που σε αγαπάνε όπως είσαι και δε σε γεμίζουν ανασφάλειες στα καλά καθουμενα.
Το ότι μπορεί να μην σε καλύπτει ή να τον καλύπτεις εσύ 100% στο σεξ, αυτός δεν είναι λογος χωρισμου. Το ότι όμως δεν σε υπολογίζει καθόλου,δεν συζητάει σε τιποτα, δεν νοιάζεται αν θα σε ικανοποιήσει παραπανω(όπως και εσύ νοιάζεσαι φαντάζομαι)παρόλο που του είπες τί σε ενοχλεί, αυτα αποτελούν τεράστιο λόγο να απομακρύνεις. (αφού δεν σου δίνει την εντύπωση κιόλας ότι θέλει να προσπαθησει)
Βασικά θεωρώ τέτοια συμπεριφορά να είναι αρκετά ανώριμη.Οκ σίγουρα ο καθένας έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις, αλλά όταν σου αρέσει πολύ καποιος/α και σε ελκύει και είσαι Μ;Ζι στο κρεβάτι, νομιζω είναι το πλέον πιο λογικό να εστιάζεται σε αυτά που σε ανάβουν.Οκ το βυζί πεσμένο, το κωλι μικρό, το νινι τσουμπακα. Εάν το όλο πακέτο σε ανάβει τα προσπερνάει. Και άντε κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν (τρίχα, κιλά), να αναφέρεις ότι τα άλλα μέρη του σώματος δεν σε ανάβουν όσο θα ήθελες είναι πολύ φάουλ.Δε ξέρω, ίσως και πάλι είμαι ονειροπαρμένος...ΥΓ Το πορνό και social media έχουν μεγάλη ευθύνη
Τι πάει να πει άντρες; Αυτός που είστε μαζί τα κάνει αυτά και εκεί είναι το πρόβλημα. Τώρα περί ευαισθησίας, κι άλλες έχουμε μικρό στήθος, να είναι υγιές μετράει και να αρέσει σε σένα.Υ. Γ. Προφανώς δεν είναι όλοι έτσι.
Κρίμα που ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί με το γυναικείο σώμα σοβαρά, που δεν ξέρει να χαρίζει την ηδονή στον συντροφό του. Dream με πρόλαβες, φτου! Μαργαρίτα, εγώ θα έλεγα να πει ότι θα προτιμούσε κάποιον με μεγαλύτερο/μικρότερο πέος (αναλόγως την περίσταση)...
Σου έχω λύση :PΈχω b cups και ο πρωην μου μου έλεγε συνέχεια ότι είναι μικρά και μπλα μπλα μπλα... Δεν είχα πρόβλημα που του άρεσαν τα μεγαλύτερα μεγέθη αλλά ειχα πρόβλημα που το ανέφερε μόνιμα. Ετσι σε κάποια φάση του είπα "Κανουμε καλο σεξ, αλλά ξέρεις θα ήθελα πολύ να είμαι με κάποιον που του αρέσουν τα μικρά στήθη και τα θεωρεί σεξι. Θα περναγά πολύ καλύτερα και είναι στις φαντασιώσεις μου". Δεν ξαναείπε τίποτα. Δεν θα στο πρότεινα γιατι είναι βια στην βια. Ο άλλος σε κάνει χωρις να τον νοιάζει ίσως και επιηδες να νιωθεις ανασφάλεια για το σώμα σου και εσύ τον κάνεις να νιωθει ανασφαλεια μην σε χάσει εξαιτίας του γουστου του. Κανονικά θα έπρεπε να μην κάνει σχόλια και να δίνει σημασία στο στήθος σου όχι γιατι είναι το πιο σεξι στηθος στο κοσμο αλλα γιατί είναι δίκο σου.
Να σου πω την αληθεια δεν με πολυνοιάζει...Να ας πουμε θα μπορουσα να εχω τον πωπο της Γιοκο Ονο για παραδειγμα και να μην ηταν σεξι με την βουλα κιολας. Απλα δεν θελω ο αλλος να μου τριβελίζει τα αυτια συνεχεια.
Εται ειναι μερικοι ανθρωποι :) η κοπελα που ειχα ερωτευθει ετυχε να εχει μικρο στηθος. Εγω την ηθελα οσο καμια όταν καμια φορα παραπονιοταν την εκανα με τα λογια μου να πιστεψει οτι ειναι το ομορφοτερο του κοσμου! Στο τελος με γεμισε εμενα ανασφαλειες με εκμετελευθηκε οσο δεν παει οσο κι αν της σταθηκα και την εκανε. Οποτε μη σκας, δεν αξιζει αν λες σε καποιον κατι και δεν το σεβεται. Εγω παντως εδω ειμαι να σε κανω να νοιωσεις κι εσυ η θεα με το απολυτο στήθος εχω και προυπηρεσια χαχαχα. Νταξει νταξει μη βαρας πλακα κανω :) Θα ήθελα πάντως αν θες οντως να τα πουμε στειλε :)
Scroll to top icon