ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2019 | 18:00

Περι εμπιστοσυνης ο λογος....

Σας εχει τυχει;;;1. Ο/Η σύντροφος σας κανει μια μεγαλη πατατα....(οχι κέρατο)2. Τον/τη συγχωρειτε...3. Κλωνιστηκε η εμπιστοσυνη...4. Πλεον ειναι αψογος/αψογη5. Ομως το μυαλο σας δεν ελευθερωνεται, εχετε αγχος οτι θα ξαναγινει η πατατα...Ειτε ειναι μονο στο μυαλο ειτε ειναι υπαρκτος ο κινδυονος... πως το διαχειριζεστε;; Δεν θελω να χασω την εμπιστοσυνη μου... δεν θελω να γινω φορτικος... δεν θελω να αλοιωθω... Τα ψαρια αλοιωνονται!
2
 
 
 
 
σχόλια
Σ' αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι δίκοπα και σας μιλάω εκ πείρας.Είτε συγχωρεί κανείς συνειδητά κι απόλυτα και πάει παρακάτω, είτε αποδέχεται ότι έχει χάσει ανεπιστρεπτί την εμπιστοσύνη του προς το άλλο πρόσωπο κι αποχωρεί. Διαφορετικά, έρχεται σταδιακά η φθορά κι είναι πολύ άσχημη.Τέτοια διλήμματα χρειάζονται χρόνο κι ίσως το πιο τίμιο είναι να τον ζητά κανείς, προκειμένου να πάρει αποφάσεις και να αναλάβει τις ευθύνες του. Μεσοβέζικες λύσεις δε χωρούν σ' αυτές τις καταστάσεις.
Αυτό που έμαθα είναι ότι κάποια πράγματα δε μπορούν να ξαναφτιάξουν.Η εμπιστοσύνη, ειναι ίσως αστείο, θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να αποκτηθεί από κάποιον άγνωστο ή σε μια νέα σχεση, παρά να τη ξανακερδίσεις άπαξ και χαθεί, και ας το ξέρεις το άτομο πολύ καιρό.Εάν δε μπορείς να προσπεράσεις το "όχι κέρατο" πολύ απλά φίλε μου ίσως να πρέπει να χωρίσεις. Προφανώς για να είναι στο μυαλό σου, σε έχει ενοχλήσει αρκετά, πέρασε κάποιες γραμμές σου.Εσύ αποφασίζεις..
Scroll to top icon