ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2019 | 22:19

Σε αδιέξοδο

Παντρεμένη από έρωτα δέκα χρόνια με τον μοναδικό άντρα που είχα στη ζωή μόυ. Ήρθε η στιγμή πού όλα τελείωσαν μέσα μόυ. Δεν είμαι πια ερωτευμένη.Μονο η αγάπη έχει απομείνει και το παιδί μας πού μας φέρνει κοντά. Το σέξ μηχανικό και ανυπόφορο καμία επικοινωνία πλέον. Είμαι φοβισμένη πολύ γιατί χάνω τον έλεγχο αργά και σταθερά....ξενοκοιταω κάθε μέρα και περισσότερο, φτάνω σε σημείο να θέλω να πάω με όλους εκτός απ' τον άντρα μου.... το σώμα μου φωνάζει,νιώθω σαν έφηβη με τις ορμόνες τρελαμενες...δε θέλω να απιστησω .δε μπορώ να χωρίσω. Θέλω να κλάψω γι'αυτό που μου συμβαίνει. Είμαι νέα και πρέπει να πάρω απόφαση ότι θα συνεχίσω τη ζωή μόυ χωρίς έρωτα και πάθος. Να αφήσω τον εγωισμό μου και να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου. Δύσκολο και επώδυνο να ζεις με απωθημένα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Δεν είχαμε παιδί,αλλά ήμασταν 4 χρόνια μαζί και θα πήγαινε σε κάτι πιο σοβαρό.Όλα αυτά τα ορμονικά που λες μου έσκασαν σταδιακά,και άρχισα να απορώ με τον εαυτό μου.Δεν είχαμε κανένα θέμα σχετικά με τά σεξουαλικά μας.Απλως τον είχα βαρεθει,το παραμικρό που έκανε μου την έσπαγε,αλλά ταυτόχρονα περνούσαμε καλά,το είχα συνηθίσει το πόσο σπαστικός γινόταν. Αφού χωρίσαμε κ αφού πειραματίστηκα,κ αφού έφαγα τα μούτρα μου άσχημα,κ μου τα έχει φέρει η ζωή μου όλα τουμπα κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:Το παν στη ζωή είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει κ να σε καταλαβαίνει,να σε φροντίζει κ στα δύσκολα να είναι εκεί για σένα.Να του δώσεις κ να σου δώσει την ψυχή του.Τα σαρκικά είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σκεφτόμαστε.Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο δώρο.Να νιώθεις οικεία με τον άλλο.Και είναι κ το παιδάκι.Ξερεις ότι θα του μείνει τραύμα? Ανανεωστε την σχέση σας,κάντε κάτι,μην αφήσετε τον γάμο σας να διαλυθεί.Ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό που περνάς αλλά πιστεύω πως αν χωρίσεις,θα "αρπάζεις" ότι βρίσκεις μπροστά σου,κ αφού χορτάσεις κ έρθουν κ τίποτα δυσκολίες ,θα πεις : και τι κατάλαβα? Ίσως να τα κάνω τραγικά,απλώς πιστεύω πως όταν παντρεύεσαι πρέπει να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο κ μέσα σου να έχεις ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.
Κανένα τραύμα στο παιδί αν δεν χωρίσουν σαν γονείς, αλλά μόνο σαν ζευγάρι. Παράπονο ναι, αλλά όχι τραύμα. Και ας σκεφτούμε πόσα νεύρα και άσχημες συμπεριφορές μπορεί κανείς να ξεσπάσει κανείς αν στη ζωή του είναι δυστυχισμένος καταπιέζοντας τον εαυτό του να κάνει σεξ με κάποιον που δεν επιθυμεί πια. Το μυαλό της θα είναι συνεχώς σε άλλους άνδρες, όπως το παραδέχτηκε. Για πόσο νομίζεις θα μπορεί να απωθεί κάτι τέτοιο? Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να λειτουργήσει καλά έτσι...,σε ότι έχει σχέση με το παιδί. Τότε ναί ίσως του δημιουργήσει θέματα και τραύματα. Αυτά μπορουν να γίνουν πολύ χειρότερα για ένα παιδί και εντός του γάμου. Δεν φταίει το ίδιο το γεγονός ενός χωρισμού μα ο τρόπος που θα το διαχειριστούν.Δεν προτρέπω το διαζύγιο αλλά νομίζω ότι για να φτάσεις σε τέτοια σημεία μάλλον έχουν προηγηθεί ό,τι προσπάθειες μπορούν να υπάρξουν.Τα έχω πει αρκετές φορές αυτά εδώ. Το ξανακάνω για να βοηθήσουμε την εξομολογουμένη.
Επίσης το ότι υπάρχει περίπτωση να φάει τα μούτρα της , είναι σωστό να αποτελέσει τον λόγο που εκείνη θα μετανιώσει που έφυγε?...Ας τα φάει. Μπορεί και να μην τα φάει...Και δεν νομίζω ότι παντρεύτηκε για να χωρίσει, απλά αυτά συμβαίνουν στους ανθρώπους!
Εγώ πάλι απορώ, πώς , εν ετει 2019 πιστεύουμε πως θα υπάρχει πάθος και έρωτας σε έναν γάμο χρόνων.Νομίζω πως είναι εκ φυσεως αδύνατο να αναζητούμε κάτι τέτοιο. Προσωπικά ειμαι κατά του γάμου και αυτης της...παντοτινης αγάπης. Θεωρώ πως είμαστε πλάσματα πολυγαμικα και είναι αφύσικο να ειμαστε με κάποιον εφ'όρου ζωης.Προσοχή ! Είπα αφύσικο, όχι αδύνατο. Εξάλλου από αυτό προκύπτει και η ανάγκη της εξομολογουμενης και του καθε ανθρωπου για επαφή με άλλα πρόσωπα και απιστία ως επακόλουθο. Καταλαβαίνω πως είναι σκληρά αυτά που λέω αλλά κατά την άποψη μου είναι η πραγματικότητα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon