ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2019 | 22:32

Έίμαι

Κοπέλα με ύψος 1.65 και βάρος 47 κιλά...σας φαίνετε υπερβολικά λίγο? Με συνάντησε μια φίλη της μαμάς μου στη στάση και μου είπε να παχύνω....ένιωσα άσχημα..
5
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι 1,58 με 47 κιλά και όλοι μου λένε να πάρω. Μια φίλη μου είναι 1,65 με 49 κιλά και κάνεις δεν της λέει ποτέ τίποτα..! Είναι επομένως σχετικά όλα αυτά επομένως μην σκας. Να τρως σωστά και να σε νοιάζει να νιώθεις εσύ άνετα πρώτη από όλους.
1) Πόσο χρονών είσαι?2) Υπάρχει κάποιο παθολογικό θέμα που συνδέεται με το βάρος σου? (αναιμία, περίοδος κλπ). Αν όχι, μην αγχώνεσαι. Προτεραιότητα είναι να είσαι υγιής και να αισθάνεσαι όμορφα με το σώμα σου. Το σώμα μας αλλάζει με τα χρόνια. Το θέμα είναι σε κάθε ηλικιακό στάδιο να ακούς τις ανάγκες του, να το αγαπάς και να του προσφέρεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται και την άσκηση που θα το κρατά εύρωστο και υγιές.
Για το ύψος σου, από 53 μέχρι 65 ειναι μια χαρά. Καλό θα ήταν να έπαιρνες δύο με τρία κιλα και σίγουρα να μην χάσεις αλλά. Να μην σου γίνεται εμμονή όλο αυτό και να μην κάνεις ακραία πράγματα.
Scroll to top icon