ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2019 | 20:46

Ερώτηση

Αν η πρωην σας σας έστελνε ένα μήνυμα να δεί τι κάνετε πως είστε , θα το παρεξηγούσατε; απλά με αυτό τον άνθρωπο μοιραστηκαμε όμορφες στιγμές και νιώθω έντονα την ανάγκη ώρες ώρες να του στείλω παρόλο που ο τρόπος που τελείωσε την όλη κατάσταση δεν μου άξιζε ..
6
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά έχω μεγάλο εγωισμό και αξιοπρέπεια για να βρεθώ ποτέ στην θέση σου,αφού με ρωτάς.Αλλά αφού θες να κάνεις την κίνηση και το νιώθεις κάντο.Αν και να ξέρεις ότι έτσι ρίχνεις τον δικό σου αυτοσεβασμό παράλληλα και μετά θα θες δουλειά με τον εαυτό σου.Όταν επιβραβεύουμε κάποιον που μας φέρθηκε όπως δεν μας αξίζει,πληρώνουμε και το τίμημα.
Σε καταλαβαίνω απολυτα... Από την μία θέλω να του στείλω να δω τι κάνει... Απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν δεν απαντήσει, ίσως πληγωθώ. Δεν είμαι απελπισμένη ούτε θέλω να επιδιώξω κάτι. Απλα μου λείπουν οι συζητήσεις μας. Φοβάμαι δεν μπορω να σε βοηθήσω... Αν του στείλεις πάντως, πες μας πως αντέδρασε. Καλή τύχη, ό,τι και αν κάνεις.
Εξαρτάται ο χωρισμός του καθενός και πως τέλειωσε το θέμα. Προσωπικά δεν θα το έκανα, γιατί γυρίζεις πίσω και όχι μπροστά. Εσύ τι θες, ψάξε μέσα σου. Απλά λες να είναι υγιής μέσα σου και εύχεσαι, αυτό το ανθρώπινο ας είσαι θυμωμένη πχ. Δεν χρειάζονται οπισθογυρίσματα αν δεν υπάρχει εξέλιξη και φθορά.
Να μην το κάνεις. Να σκεφτείς για ποιο λόγο θες πραγματικά να του στείλεις. Κρύβονται πράγματα από πίσω.. Αν όπως λες, ζήσατε όμορφες στιγμές, κράτησε τες αλλά προχωρά μπροστά! ❤️
Scroll to top icon