ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2019 | 22:19

Bipolar disorder

Ενώ θέλω να είμαι μαζί του,έχω ακούσει τόσα αρνητικά σχόλια για το πώς θα είναι η ζωή μου ,και πρέπει να φύγω με μισή καρδιά. Είμαι τόσο λυπημένη.
8
 
 
 
 
σχόλια
Eντάξει εγώ υποστηρίζω τους ψυχικά ασθενείς πάντα αλλά όχι και να στεναχωριέσαι ρε συ.Τι θα κάνεις,θα αφήσεις τον ψυχασθενή να βγάλει το σαδισμό του πάνω σου γιατί τον αγαπάς?Δηλαδή είπαμε,θα πάθουμε καμιά σχιζοφρένεια με αυτά που ακούμε έλεος,συνέλθετε.
Κοπελια το εζησα. Νομιζα οτι θα μπορουσα να τη βοηθησω να ειμαστε μαζι. Έδωσα και την ψυχη μου, συγχωρεσα μέχρι και οτι πηγε με αλλον... Στο τελος ομως με ειπε και θυμα που ημουν διπλα της. Οτι απλα με εκμεταλευοταν Και δεν ηταν η αρρωστια της που μιλούσε ηταν η πραγματικοτητα. Μιλαμε για χοντρα σκηνικα που εζησα και ευχομαι να μην τα ζησει κανεις και ποτε.
Μπορεί και να γλίτωσες ήδη και να μη το ξέρεις. Αν κάποιοι/κάποιες ξέραμε από πριν τι θα τραβήξουμε και τσακιστούμε, θα είχαμε βάλει μαξιλάρι που λέμε να μη χτυπήσουμε. Ή καλύτερα δεν θα είχαμε αναλωθεί καθόλου, που αυτό σημαίνει θα είχαμε καλύτερη τύχη.Αλλά καλύτερα να τον γνωρίσεις πρώτα να δεις τι άτομο είναι και να έχεις δική σου άποψη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon