ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2019 | 20:51

Χειρότερα δεν γινεται

Να σαι 21 να μην είχες κοπέλα ποτέ σου,να μαραζώνεις στο σπίτι μέσα λόγω εξεταστικης..να ζεις τρελές καυλες και να μην έχεις κάπου να τις ξεφορτωθείς σε σημείο να τρελαίνεσαι..και να ζεις και κατάθλιψη τον τελευταίο χρόνο.Συνδυασμος τρελοκομειο
7
 
 
 
 
σχόλια
Αγόρι μ μην ανησυχείς θα έρθουν ευκαιρίες κοπέλες υπάρχουν αρκεί να ρίξεις μια ματιά έξω. Μην χάνεις τους στόχους σου όσον αφορά την εξεταστική σου. Μια καλή επένδυση κάποιου μέρους απ τον έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο σου θα ήταν ένα γυμναστήριο θα γνωρίσεις κόσμο και θα αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου.. όμως μην φθειρεσαι σκεπτόμενος αρνητικά.. υπάρχουν άπειρα πράγματα να κάνεις σε αυτόν τον κόσμο αρκεί να πάρεις τις αποφάσεις σου και όλα έρχονται!
Ναι αλλά η κοπέλα τι φταίει?Να καταλήξει και αυτή στο τρελοκομείο να είστε παρέα?Επειδή είμαι ψυχολόγος να ξέρεις ότι οι περιβαλλοντικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη ψυχικών ασθενειών.Δεν μπορείς λοιπόν παρ'όλο της καύλας λόγω της κατάθλιψης να ξεσπάς πάνω σε άτομα που δεν φταίνε.Πάρε τα φάρμακά σου και μετά έλα σε επαφή με κόσμο,όταν γίνεις καλά.Δεν θα κάτσουμε και να μας καβαλήσετε έλεος κάπου.
Και μην παρεξηγηθώ για το τρελοκομείο,δεν σας στέλνουμε οι ψυχολόγοι,οι ψυχίατροι το κάνουν.Μην πεταχτεί κανένας έξυπνος.Και αν νοσηλευτείς θα περάσει πιο γρήγορα η κατάθλιψη.Όπως και να'χει δεν σου επιτίθεμαι ειλικρινά,απλά μην είσαι εγωκεντρικός και εσύ.
εκατσα εκανα λογαριασμο για να απαντησω σε εσενα..Εχω εδω και 4 μηνες που ασχολουμε με τις εξομολογησεις και παρατηρω τα σχολια σου...Πρωτον τωρα εξηγείτε το username σου "αταλαντη ψυχολογος"..Παιζει να την βρισκεις να δινεις πονο εεε;;;Πηγαινε να επισκεφτείς κανενα συναδελφο.
Ένα δεν μπορώ,απευθύνομαι στους σχολιαστές όχι σε εσένα τρολ.Να με λέτε ατάλαντη.Ξέρω είναι έξυπνο αλλά με συγχύζετε πολύ και είναι σαν να το ακούω κάθε φορά πρώτη φορά.Δεν το συνεχίζω μην φάω πάλι διαγραφή.Κάθε μέρα τα ίδια,έλεος κάπου.
Scroll to top icon