ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2019 | 01:23

ΝΑ ΠΑΩ;

Ειμαι 20 χρονων φοιτητης και το τελευεταιο διαστημα ειχα μια σοβαρη συητηση με την μητερα μου(συζηταμε τα παντα μεταξυ μας) και εκει που συζητουσαμε μου προτεινε μηπως να παω σε εναν ψυχολογο ισως με βοηθησει ψυχολογικα και νιωσω καλυτερα με τον εαυτο μου και ηρεμος συναισθηματικα. Τι λετε ειναι φυσιολογικο να παω σε ψυχολογο;
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρε Φιλαράκι. Δεν σημαίνει αν πας σε ψυχολόγο εισαι τρέλος ή κατι. χαλαρώσε. αν εσύ ξέροντας τον εαυτό σου κρίνεις ότι πρέπει να πας να μη το σκεφτεις καν. αν ομως σκεφτεσαι να πας γτ στο ειπε η μαμα δεν χρειαζεται.
Χευυ εννοείται να πας και δεν είναι καμία ντροπή.Επισης δεν είσαι άρρωστος ο καθένας μας θέλει έναν ψυχολόγο.Σκεψου εξωτερικό έχουν σε κάθε σχολείο,από την ηλικία του νηπιαγωγείου.Αυτο δεν πάει να πει ότι όλο το σχολείο είναι "άρρωστο".Τίποτα από αυτά δεν είναι αρρωστια ούτε ντροπή,ίσα ίσα σημαίνει ότι είσαι δυνατός για να πας :)Καλή επιτυχία και ο χρόνος θα βοηθήσει :)
Να και ενας γονιός που νοιάζεται πολυ πολυ για το παιδί του. Ποιος και γιατί σου φιτρωσε στο μυαλό το ότι έχεις κάτι ή είσαι "άρρωστος" αμα πας σε ψυχολόγο; Η μαμά σου θέλει το καλύτερο για σένα και κρίνει οτι δεν είναι ειδικος για να σε βοηθήσει οσο θα ήθελε.
Scroll to top icon