ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2019 | 02:30

Όσο μεγάλος και να είσαι...

Με περνάει δέκα χρόνια. Είναι 35. Βγαίναμε για λίγους μήνες χαλαρά χωρίς να πούμε ότι έχουμε σχέση. Η δουλειά του δεν του άφηνε χρόνο για καθημερινές συναντήσεις. Συμβιβαστηκα και δεχθηκα όποτε μπορούσε και ας παρατουσα τα πάντα εγώ. Καθημερινά μηνύματα, όμορφα λόγια. Ώσπου έκανα κλικ. Σταμάτησα να του στέλνω πρώτη. Και αυτός; Απλά εξαφανίστηκε. Μην είστε τόσο καλοπερασακιδες μερικοί. Υπάρχουν κοπέλες με αισθήματα που πιστεύουν τα λόγια ενός "μεγάλου" "αντρα".
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα μυαλά να κοιτάς ,όχι τις ηλικίες. Η ηλικία σαν επιλογή είναι θεμα γούστου,δεν σου εγγυάται ότι ο άλλος θα είναι σωνι και καλά σωστός και ώριμος.Μαλακες υπάρχουν όλων των ηλικιών και φύλων. Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω σχολιαστές ,είναι καθαρά θέμα ανθρώπου.Το έχω διαπιστώσει και στην πράξη άλλωστε.
Κοπελια δεν υπαρχουν μεγαλοι και μικροι αλλα ωριμοι και ανωριμοι αυτο δεν εχει να κανει με την ηλικια. Εγω παντως θα ηθελα να μιλησουμε αν δεν εχεις θεμα φαινεσαι αξιολογη κοπελα.
Κοπέλα μου καλησπέρα. Ειμαι 32 και είχα μια περιπέτεια με κοπέλα πολύ μικρότερη 19.. Δεν εξαφανίστηκα και δεν κρύφτηκα. Ήμουν κύριως ακόμη και όταν τελείωσε. Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι το συγκεκριμένο ειναι άσχετο ηλικίας. Μαλ.....ς υπάρχουν πολλοί. Απλά και εσείς λίγο προσοχή στο τι πιστεύεται καμία φορα.Δεν δικαιολογω την πραξη του, Απλα είναι στο άτομο όχι στην ηλικία φύλλο κλπ
Scroll to top icon