ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2019 | 11:57

Ναι αλλα...

Χτες συζητούσαμε με μια παρεα για τις κοπελες που προωθεί η τηλεόραση ως παρουσιάστριες και γλάστρες γενικά. Ο καθενας ελεγε ποια του αρεσει αλλα αμφισβητούσαν την ηθικη τους προκειμένου να πάρουν τη θεση τους στα μμε.Κάποιος υποστηριξε πως για να μπεις σ αυτη τη δουλεια πρέπει να εχεις μονο σωματικα προσόντα.. και γυρίζει και μου λεει... ας πουμε εσυ δε θα μπορουσες ποτε να βγεις εκεί...Παγωσα .. οχι γιατί ειχα καψα να βγω στο γυαλί η δεν έχω τα σωματικα προσοντα αλλα γιατι ενιωσα ξαφνικά να με αποκαλει κακασχημη καταμουτρα...Λεω συγνωμη με λες άσχημη? Λεει εε ολα σχετικά ειναι αλλά για να φτασεις μια πραγματική γυναικα σαν εκεινες σιγουρα δε μπορείς και δεν ειναι κακο να το παραδεχτείς..Συγνωμη που βγήκα 1.50 μετρο και χωρις μακρια μαλλια λόγω αρρώστιας ... Με σωμα αχλαδι και γυαλια... που δεν απομπνεω ερωτισμο και δεν είμαι η σωστη γυναικα...Συγνωμη που υπάρχουμε κιόλας δλδ...Το πιο σπαστικό είναι πως αυτος που το ειπε δεν ειναι και ο κουκλος... αλλα παρολα αυτα είχε το θράσος να με μειωσει...Τον εριξα ενα σιχτιρι κι έφυγα...Κοριτσια δεν πειράζει που δεν ειστε ολες μοντελα ετοιμες για πασαρέλα... αυτοι που μας περιτριγυρίζουν εξαλλου δε μου φαίνονται και ξαδέρφια του Μπραντ Πιτ...
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν η ίδια ένιωθες καλά στο σώμα σου δεν θα σε άγγιζε αυτό που είπε.Και αυτό δεν το λέω γιατί έχω σκοπό να προσθέσω ότι δεν είναι όλοι για όλα.Το λέω ανεξαρτήτως,να το θυμάσαι δηλαδή για να αποδεχτείς την εμφάνισή σου κάποια στιγμή.Αλλά όπως είπα δεν είναι όλοι για όλα,δεν θα το αναπτύξω γιατί είναι αυτονόητο.Το πρόβλημα έγκειται και αλλού.Στο ότι ο φιλαράκος σου μπορούσε να κρατήσει αυτό που πιστεύει για τον εαυτό του. γιατί σίγουρα θα γνώριζε ότι δεν είσαι τόσο cool να το δεχτείς.Μόνη δικαιολογία αν είναι πολύ αυθόρμητο άτομο και το σκέφτηκε σε φάση όπως λες σε έναν κοντό ότι δεν μπορεί να γίνει μπασκετμπολίστας.
Ξέχασα να προσθέσω.Είναι δουλειά που τα άτομα πληρώνονται.Το γλάστρα είναι άσχημος χαρακτηρισμός και μειώνει ανθρώπους.Φαίνεται λοιπόν η κακία σου σου ήρθε μπούμερανγκ,σε μείωσαν και εσένα.Έτσι λειτουργούν αυτά.
O κόσμος είναι έτσι όπως είναι γιατί όλοι σχεδόν, ασχολούνται με τέτοια ανούσια πράγματα και με το πώς θα προσβάλλουν και θα μειώσουν τον άλλον, ώστε να φανούν εκείνοι καλύτεροι. Μην δίνεις καθόλου σημασία.
Scroll to top icon