ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2019 | 20:02

Τέλος η ανοχή

Παιδιά όσοι μένετε φοιτητές με τους δικού σας μην δείχνετε καθόλου ανοχή γιατί συνήθως το παίρνουν επάνω τους. Εγώ προσωπικά τους έχω βοηθήσει απεριόριστα και με έχουν συνέχεια stand by αλλά αν τους ζητήσω κάτι όλο λεφτά δεν έχουμε και απαιτήσεις εχεις. Τώρα ας πούμε θέλω να πάω ένα ταξίδι και μου το παίζουν δύσκολοι, εμένα που βοηθάω στα πάντα μέχρι και την περιουσία της οικογένειας διαχειριζομαι δεν χρωστάω ούτε ένα μάθημα και μαλάκας έχω γίνει. Εάν δεν μου δώσουν χρήματα να πάω θα τους διαλύσω την ζωή πραγματικα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Προς DusmanΩς προς την ένταση εσύ το ξεκίνησες με χαρακτηρισμούς όπως το γαϊδούρι. Λοιπόν εγώ δεν θα τα ζητούσα σε καμία περίπτωση αν δεν υπήρχαν αλλά στην τελική ναι ρε φίλε υπάρχουν και το γνωρίζω και αν θες να το πάμε και ένα βήμα παρακάτω κάποτε δικά μου χρήματα τα είχαν χρησιμοποιήσει οπότε ας το δούμε σαν επιστροφή. Όσο για την δουλειά φαίνεται ότι είσαι τρολλ εγώ προσωπικά έχω δουλέψει σεζόν φουλ χωρίς καμία άδεια και πολύ δύσκολες συνθήκες. Και αυτό με τα φτωχά παιδιά που λες όλους και όλες στην καλοπέραση τους βλέπω δεν χαλιέται κανένας. Γνωρίζω και γω αντίστοιχα παιδιά με μηδενικά χρήματα όπως λένε αλλά όλο ταξιδάκια και ζωαρα.
Ναι παιδιά .. κι όμως ισχύει αυτό . Ξέρω πολύ καλα οικογένειες που εκμεταλλεύονται το παιδί τους υποχθόνια και όταν το παιδί γυρίσει και ζητήσει κάτι , αυτόματα δεν έχουν -δεν μπορούν .. καμία ανοχή λοιπόν .. αν μπορέσεις φύγε Κ από το σπίτι ... Μεγάλωσε και ο μπαμπάς μου σε παρόμοια κατάσταση και μου τα εξιστρουσε . Πλέον δεν θελω να έχω παρτίδες με τους παππούδες ...
Να είστε καλά σας ευχαριστώ πολύ γιατι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τι παίζει γιατί είναι καραβολεμένοι αλλά το δαχτυλάκι τους ξέρουν να το σηκώνουν και να κάνουν υποδείξεις.
Αχ είναι απλό και το κάνεις δύσκολο. :)Βάλε τα όρια σου, βοηθά εκεί που πρέπει, αν δεν βλέπεις αντίστοιχη ανταπόκριση και βοηθεια σε οποιοδήποτε θέμα έχεις, απλά την απαιτεις, χωρίς νεύρα και θυμο, γιατί χάνεις το δίκιο σου. (Αν έχεις βέβαια, δεν ξέρω) Αν δεν αλλάξει κάτι, τους δινεις να καταλάβουν με ωραίο και ήρεμο τρόπο όμως, ότι δεν θα το ανεχτεις πολύ.
Scroll to top icon