ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2019 | 19:03

Δώρο για ορκωμοσία

Γειά σας παιδιά..το θέμα μου δεν είναι κάτι το τρομερό..αλλα θα ήθελα τις προτάσεις σας..παιρνουν 2 φίλες μου πτυχίο..και δεν ξέρω τι να τους πάρω..δεν έχει τύχει να πάω ποτέ σε ορκωμοσία..απ την μια λέω να πάρω κάποιο αξεσουάρ στη μία και στην άλλη ίσως κάτι σε καλλυντικα αν και δεν είναι και πολύ φαν του μακιγιάζ..μετα σκέφτηκα να πάρω κάτι σχετικό μ αυτό που σπουδάζουμε, οικονομικά δηλαδή ή καμιά φιγούρα που ν κρατάει πτυχιο..αλλα δεν ξέρω στην Αθήνα που υπάρχουν μαγαζιά με τέτοιου είδους προϊόντα..Εσεις τι μου προτείνετε που να είναι όμως και οικονομικά προσιτό..;Ευχαριστω εκ των προτέρων..
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοσμημακαι μια κάρτα. Θα βρεις σίγουρα κάτι όμορφο και οικονομικό! Θα τους μείνει, λογικά θα το φορεσουν, αλλά και να μην το βαλουν ποτέ, όταν θα το βλεπουν θα θυμούνται ποιος τους το έδωσε. Το θεωρώ πιο χρήσιμο απο κάτι που δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ στην ουσία (πχ μια φιγούρα).
Scroll to top icon