ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2019 | 15:47

ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ

Πώς λέμε ευγενικά σε κάποιον, χωρίς δηλαδή να πληγώσουμε τον εγωισμό του, ότι δεν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θελουμε να προχωρήσουμε σε σχέση μαζί του..; Όχι απαραίτητα γιατί μας είναι αδιάφορος αλλά γιατί τώρα βγαίνουμε από μια σχέση 6 χρόνων και θελουμε με βρούμε ισορροπίες..Με κολακεύει πολύ το ενδιαφέρον του αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να δεσμευτώ σε μια σχέση.. σημειωτέον ότι δε γνωριζόμαστε ούτε ένα μήνα αλλά έχει εκδηλώσει σαφώς το ενδιαφέρον του στο πρώτο μας ραντεβού.. Δε θέλω να τον γειώσω αλλά δε θέλω και να τον κοροϊδεύω.. Και κυριως δε θέλω να σταματήσουμε να κάνουμε παρεα
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι κακό να μη σε ελκύει εμφανισιακά ένας άνθρωπος ίσα ίσα πως αλλιώς θα κάνεις σεξ με τον άλλον. Αυτό το βγήκα από μια σχέση 6 χρόνων το λες για να δικαιολογησεις κάτι που δεν σε τραβάει. Και άλλοι είχαν πολυετή σχέση και αμέσως βρήκαν άλλον. Άλλοι έχουν πολυετή σχέση και έχουν παράλληλα και άλλον. Άλλοι βγαίνουν από πολυετή σχέση για κάτι καλύτερο. Αν σου άρεσε το παιδί αμέσως θα ετρεχες φυσιολογικό είναι. Μην ντρέπεσαι να πεις σε κάποιον ότι δεν σου αρέσει. Το σεξ είναι ο βασικοτερος παράγοντας σε μια ερωτική σχέση.
Θα είσαι απλά ειλικρινής και θα πεις αυτά που γράφεις εδώ. Μην του δώσεις όμως ελπίδες και μετά πληγωθεί. Αν του αρέσεις πραγματικά, θα περιμένει.
Ότι έγραψες εδώ να το πεις στον ίδιο.. Δεν είναι κακό. Όσο για την παρέα δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει μαζί σου εφόσον του αρεσεις, για αυτό και θα σεβαστείς οποιαδήποτε απόφαση του.
Scroll to top icon