ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2019 | 18:08

Άγιος Βαλεντίνος

Καλησπέρα στην παρέα,Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία μου. Γιατί πρέπει να περιμένουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσουμε τον έρωτα μας με την σχέση μας? Δεν θα έπρεπε η κάθε μέρα να είναι μοναδική? Είτε έχει σκαμπανεβάσματα είτε όχι η σχέση μας με τον άνθρωπό μας θα έπρεπε σε καθημερινή βάση να είναι μοναδική. Να εκφράζεις όποτε σου δοθεί ευκαιρία το τι νιώθεις για τον άλλον. Να δίνεις αγάπη με όποιο τρόπο μπορείς. Να προσφέρεις χαμόγελο στον άνθρωπό σου ακόμα και με την πιο απλή κίνησή σου.Γιατί να περιμένεις να έρθει αυτή η μέρα και να σπάσεις το κεφάλι σου για το τι δώρο θα κάνεις ή θα ήθελες να σου κάνουν? Θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας πάνω στο θέμα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί κάποιοι έμποροι πρέπει να έχουν ένα λόγο να βγάλουν χρήματα. Αν περιμένεις του Αγίου Βαλεντίνου, για να δείξεις την αγάπη, κάηκες. Την αγάπη πρέπει να τη γιορτάζουμε καθημερινά με όλους τους τρόπους.
Όλες οι γιορτές, είναι προαιρετικές και ίσως αφορμές για κάποιους για να κάνουν μια χειρονομία. Χειρονομίες μέσα στην σχέση ή σε αυτόν που θα θέλαμε να είμαστε μαζί τις κάνουμε όταν και όπως τις νιώθουμε, αλλά εν κατακλείδι, τι το κακό έχει να γιορταστεί από όσους το θέλουν με κανένα συμβολικό δωράκι (το οποίο δεν χρειάζεται να είναι υλικό δώρο).
Scroll to top icon