ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2019 | 17:11

Θελω την γνωμη σας.

Εδω και ενα εξαμηνο εκανα οτι μπορουσα για να λυσω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. Τελικα καταλαβα οτι δεν μπορει να λυθει και πρεπει να επικεντρωσω σε αλλα προτζεκτ την προσοχη μου.Εχω κουραστει παρα πολυ ψυχολογικα και επελεξα για λιγο καιρο να απομακρυνθω απο καταστασεις και ατομα που με ριχνουν. Θελω λιγο χρονο για μενα να δοκιμασω καινουρια πραγματα.Το θεμα μου ειναι το εξης. Ενα πολυ κοντινο μου ατομο το οποιο ξερει ολη την ιστορια μου λεει οτι εχω τασεις φυγης. Εχω οντως ομως ρε παιδια? Νιωθω οτι το παλεψα μεχρι οσο δεν παει και τελικα αποδεχτηκα οτι εχασα. Δεν εφυγα παρολο που ηξερα οτι ηταν χαμενη υποθεση.
2
 
 
 
 
σχόλια
"Ο σοφός μαχητής, γνωρίζει πότε πρέπει να πέσει στη μάχη και πότε πρέπει να οπισθοχωρήσει".Δεν κερδίζονται όλες οι μάχες. Και κάποιες κερδίζονται, μονάχα αν υποχωρήσεις, ανασυνταχθείς και αναπτυχθείς αργότερα, σε πιο ευνοϊκό πεδίο.
Μήπως έχει δίκιο ο κοντινός σου άνθρωπος; Όταν τα βρίσκουμε σκούρα, το βάζουμε στα πόδια πολλές φορές. Είναι η πιο εύκολη λύση, για να σταματήσουμε να πονάμε. Είναι όμως η πιο σωστή λύση; Το έχω κάνει και γω, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι το σωστό.
Scroll to top icon