ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2019 | 19:26

είδα στον ύπνο μου

το αγόρι που ήθελα να εχω. μου εδειχνε αγάπη καλοσύνη ενδιαφέρον . αυτά που έχουν ανάγκη οι κοπελες και ακομα κι σε μια εποχή κυνική ακόμα υπάρχει ρομαντισμός και ανάγκη απο κάτι ομορφο.τωρα πέρασε ο καιρός δε μπορώ να ελπίζω πιά σε κατι. σα φάτσα αν κάποτε κατι έλεγα τωρα πια τίποτα δε έχω όμορφο. πέρασε η περίοδος που μπορούσα να εχω αγόρι. δε ειμαι πια ούτε 20 ουτε 30 ειμαι 35 . μόνο κατι γερόντια μου κολανε. στα όνειρα τουλάχιστον ζούμε οτι είχαμε ανάγκη κι εκει κάνεις δε μπορεί να μπει και να τα διαλύσει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε καν! (γυναίκα 29 εδώ). Κι εγω τις ίδιες μαλακ*ες σκέφτομαι αλλά στην ουσία ρε φίλε, απλά εσύ δεν αγαπάς τον εαυτό σου, κι όταν δε σ'αγαπάς πως έχεις την απαίτηση να σ΄αγαπήσει κάποιος άλλος? Βγες, διακέδασε, κάνε πράγματα για 'σενα, γυμναστήριο, κανα σεμινάριο σε κάτι δημιουργικό κλπ και όταν σ'αγαπήσεις, μιλούνια οι γαμπροί. Χαχα! Μη τα βάφεις μαύρα. Δεν είσαι μόνη σ' αυτή τη φάση, κι όλα είναι περαστικά. Η ζωή είναι πολύ μικρή αλλά και πολυ ωραία για να λες "αυτό ήτανε, πάει". Σου υπόσχομαι πως όλα θα γίνουν καλύτερα. :)
Scroll to top icon