ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2019 | 22:16

Αυτό θεωρείται διασκέδαση;

Δεν καταλαβαίνω αυτά τα άτομα που αράζουν συνέχεια σε πλατείες, που είναι το ωραίο ακριβώς; (Και δεν μιλάω για παιδάκια) αλλα άτομα ηλικίας 19-30. Σκέφτομαι συνέχεια αλλα ενδιαφέροντα δεν έχουν στην ζωή τους πραγματικά.. Έτυχε να μιλήσω με μια τέτοια κοπέλα τις προάλλες και την ρώτησα που βρίσκει το ωραίο, και μου λέει ότι τον καθένα τον γεμίζουν διαφορετικά πράγματα, άλλος μπορεί να θέλει να βγαίνει για ποτό σε κλαμπακια, και άλλος απλά να πίνει την μπύρα του με τους φίλους του στην Πλατεια. Η απάντηση της δεν με κάλυψε αλλά δεν έχω σκοπό να προσπαθήσω να βγάλω άκρη με τέτοια άτομα
10
 
 
 
 
σχόλια
Εκτός από πλατεία μου αρέσει και βόλτα στη φύση. Όταν έμενα χωριό έπαιρνα καφέ και πήγαινα βόλτα σε κάποιο εξωκκλήσι. Άραγμα κάτω απ' τη σκια των δέντρων. Για μένα είναι προτιμότερα αυτά ,από το να βγω σε κλαμπ κ καφετέριες.
Η πλατεία γενικα, έχει πάρα πολλά καλα, που εσύ μάλλον δεν θα μάθεις ποτέ. Δεν χρειάζεται να κράζεις αρχικά, και ναι είσαι τόσο απόλυτη.Η πλατεία είναι η πλατεία που έπαιζες μικρός, που κάθε απόγευμα γεμιζε τις ώρες μου με παιχνίδια .Μετά στα 20 ξαφνικά η πλατεία έγινε το στέκι για μπυριτες και για συζητήσεις που εσύ δεν θα καταλάβεις πότε. Γενικά η πλατεία, όταν δηλαδή έχες καθιέρωση την λέξη πλατεία σαν την καφετέρια της γειτονιάς σου πάει να πει ότι εκεί πίνεις καφέ αλλά και εκεί τη μπύρα σου. Είναι δηλαδή το μέρος που καθε βράδυ μαζεύεται η σαρα και η Μάρα για αραγμα, λίγη μουσική απ' το κινητό μπορεί και όχι , συζητήσεις, λίγο χόρτο, πολύ κρασί και σούρες κουβέντες. Ειναι σαν να πηγαίνεις εσύ το καθιερωμένο Κλαμπάκι της πόλης σου αλλά εκεί δεν ξοδεύεις 100€ ξοδεύεις 10 το πολύ. Και επίσης όταν λέω μουσική, εννοώ μουσική, κι όχι Παντελίδη που σίγουρα κάτι τέτοια ακούς.
Με "τέτοια άτομα";;;!!Σιγά εσύ πριγκίπισσα Σίσσυ...Το οτι μπορεί να μην έχουν χρήματα να τρέχουν από κλαμπ σε καφετέρια το σκέφτηκες; Και τι να κάνουν σε αυτή την περίπτωση, να μένουν κλεισμένοι σπίτι;Και στην τελική, δε σου χρωστάνε και εξηγήσεις για το πως να περνούν το χρόνο τους!
Όπως ας πούμε δεν μπορώ να καταλάβω πως διασκεδάζουν σε κλάμπ γιατί το βρίσκω ανούσιο όλη την φαση γιατί εμένα δεν με γεμίζει.Ειναι το ίδιο με εσένα που λες για τις πλατείες δεν το καταλαβαίνεις γιατί δεν σε γεμίζει.Στην πλατεία είναι ήσυχα ξεσκας γίνονται καλύτερες συζητήσεις και πιο βαθιές.Οι άνθρωποι κάνουν το μέρος όχι το μέρος τους ανθρώπους.
Το πρόβλημα ποιο είναι δεν έχω καταλάβει...οπως αρέσει σε κάποιον να πηγαίνει σε κλαμπακια, μπυραριες, κτλ έτσι και σε άλλους αρεσει να αράζουν σε πλατείες με μπύρες στο χέρι,χαβαλέ και σουξου μουξου μανταλάκια....Είναι τελείως υποκειμενικό και δεν υπάρχει κάποια ορθή και προκαθορισμενη απάντηση...
Τι το παραξενο και περιεργο εχει να αραζεις στη πλατεια δηλαδη;; Εγω μια χαρα συζηταω χωρις θορυβο, κανω κ τις βλακειες μου με τη παρεα μου αμα θελω, πινω και καφε στο χερι.Α! Παω και σε κουνιες ακομα,παραλια! Εχω προβλημα σοβαρο;!
Scroll to top icon