ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2019 | 15:03

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΤΛΟ

Θέλω απλά να πω ότι εδώ στην δουλειά που είμαι υπάρχει ένας συνάδελφος ο οποίος είναι πολύ παλιότερος από εμένα και δεν μου δίνει καμία σημασία. Δηλαδή ενώ πρέπει να μου μάθει κάποια πράγματα να έχουμε μια συνεργασία και δεν θα του πει κανένας ότι δεν είναι καλός στη δουλειά του με τους πελάτες , είναι πολύ κάλος κιόλας, δεν ξερει να δουλευει ομαδικα και νιώθει ότι κινδυνεύει άμα μας πει κι εμάς δυο τρεις κουβέντες και βοηθήσει......το αστείο είναι οτι νομίζει πως τα ξέρει όλα και ζητάει όλα τα φώτα να πέφτουν πάνω του.... αυτός έκανε το ένα αυτός το άλλο μας έχει ζαλίσει...... \Μάθε φίλε πως όταν εργάζεσαι ομαδικά και φέρεσαι έτσι σημαίνει ότι είσαι πολύ χαμηλού επιπέδου άτομο.... Επίσης θα λαμβανες περισσότερης εκτίμησης από όλο τον κόσμο μέσα και έξω από την εταιρεία λέγοντας ότι βλέπετε αυτόν τον κάλο επαγγελματία εγώ τον εκπαίδευσα και τον βοήθησα!!! Έτσι κερδίζουν οι ανώτεροι άνθρωποι όχι με τον τρόπο που συμπεριφέρεται αυτός !!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το εχω περασει αυτο.. θα σε συμβουλευα να εχεις τα ματια σου 14 .. να μην εχεις πολλα πολλα μαζι του και να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικη..Προκειται για πολυ ανασφαλη ατομα με κομπλεξ.. ειδικα αν καταλαβουν οτι εισαι καλη στη δουλεια σου..Σ εμενα ειχε φτασει σε σημειο να λεει ψεματα στη τοτε μανατζερ μας για πραγματα που δεν ειχα πει ποτε και να μου χαλαει νουμερα σε σημαντικα αρχεια..
Scroll to top icon