ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2019 | 10:53

Δύσκολη κατασταση

Γεια Σας!εχω σχέση εδώ και τρία χρόνια αλλά μένουμε μαζί 7 μήνες!Δε με αφηνει να γνωρίζω ανθρώπους μου μιλάει άσχημα συνεχώς και ζηλεύει απίστευτα!Δε ξέρω τι άλλο να κάνω τον περνώ με το καλό δε καταλαβαίνει με βρίζει και με υποτιμαει συνεχέια έχω κλειστεί στον εαυτό μου και έχω ξεχάσει τι θα πει παρέα!Τι πρέπει να κάνω?
12
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να τον χωρίσεις και να τον στείλεις από εκεί που ήρθε. Τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν καλύτερα αλλά μόνο χειρότερα οπότε φύγε πριν σου φερθεί χειρότερα απ ότι σου φέρεται τώρα. Θα πρέπει να καταλάβεις πως ο άνθρωπος που θα επιλέξεις να έχεις δίπλα σου θα πρέπει να σε σέβεται και να σε εκτιμάει και όχι να σου φέρεται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
Χωρίς ανακοινώσεις προετοίμαζε την Έξοδο σου: που θα μείνεις; πως θα ζεις; πως δεν θα κρατήσει επαφή για απειλές κλπ; ποιος θα βοηθήσει πρακτικά; ποιος θα βοηθήσει ψυχολογικά;Όταν καταστρώσεις όλο αυτό το πλάνο τότε θα πάρεις τα πράγματα σου και θα φύγεις. Με κάποιον να σε περιμένει από κάτω και να το ξέρει εκείνος ότι υπάρχει άνθρωπος στο περίμενε....Καλή δύναμη!
Τι πρεπει να κανεις για να κερδισεις εναν μισογυνη? Να δεχεσαι την κακοποιηση του και να λες οτι φταις εσυ για ολα.Πρεπει να καταλαβεις οτι εχεις την ψυχολογια του θυματος. Σου φερεται ασχημα και αναρωτιεσαι τι φταιει... τι να κανεις... Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου, και να δεις σε τι ανθρωπο μετατρεπεσαι. Φυγε τρεχωντας!
Διαφωνώ με αυτόν που διαφωνεί.1. Μπορεί όποιος προβαίνει σε ασχημες ενέργειες να καταδικάζει τον εαυτό του σε κακές σχέσεις ή στην έλλειψη σχέσεων γενικότερα όμως είναι ο λόγος που γίνεται αυτό. Δεν είναι λάθος επιλογή αλλού ατόμου. Είναι η λάθος επιλογή για τα άλλα άτομα. 2. Αυτός έχει το μαχαίρι αλλά και το καρπούζι. Απαιτεί όμως και το καρπούζι των άλλων. Καταπατά τα όρια των άλλων. Το αντίστροφο δεν συμβαίνει.3. Έχει ενεργητικό ρόλο στην κατάσταση που έφτιαξε όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για ένα άλλο άτομο. Όλα αυτά - ενδεχομένως- στο όνομα της αγάπης. Της αληθινής. Της βαθιάς χριστιανικής που αν δεν καταστραφείς για τον άλλον, σιγά το συναίσθημα να ουμε.4. Όσα ζούμε μας μεταμορφώνουν. Ποια κανονικότατα; Κι όσο μένει κάποιο άτομο, χάνεται.5. Ο χρόνος μας είναι πεπερασμένος. Συνήθως δεν ξέρουμε πόσο σύντομος θα είναι απλά, κάνεις δεν πρέπει να τον χαλαλίζει υποφέρωντας επειδή κάποιοι αντλουν ικανοποίηση από το να ξεπέσει ο άλλος. Γιατί προφανώς δεν νιώθουν αρκετά ισχυροί κι έτσι θέλουν έναν σάκο.5. Γι' αυτόν όντως είναι μια περαστική(συμφωνούμε) ο ρόλος είναι σημαντικός για αυτόν και πόσο δύσκολα μπορεί να "φτιάξει" ή να βρει αντικαταστάτρια για έναν τέτοιον ρόλο. Αυτή δεν έχει αξία σαν άνθρωπος γι' αυτόν. Είναι ένα μέσο για να ζήσει την προσωπική του φαντασίωση αγνοώντας το άτομο που έχει απέναντι.6. Θύματα ή όχι του εαυτού τους, ο καθένας μας είναι ελεύθερος να αυτοκαταστρέφεται, τους άλλους όμως να τους αφήσει ήσυχους.
Scroll to top icon