ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2019 | 08:57

όταν θες να σκοτώσεις συνάδελφο

Περνάω πολύ δύσκολη περίοδο. Μοναχοπαίδι που ο μπαμπάς δεν ζει και η μαμα είναι άρρωστη βαρια με κίνδυνο ζωής πλέον. Ειμαι κοπέλα 27 χρονών. Προσπαθώ παρα πολύ να νιώθω καλά κάθε μέρα, νιώθω οτι αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει και τη δική μου υγεία. Και σε όλο αυτό τον πανικό που επικρατεί στο κεφάλι μου, να έχεις και επίθεση απο συνάδελφο, μόνο και μόνο για να φανεί στους γύρω.Αυτή η ώρα που μου συνέβη αυτό είναι απ τις στιγμές που νιώθεις απίστευτα ευάλωτη και απροστάτευτη. Και φυσικά δεν μπορώ να εξωτερικευσω τίποτα εδώ, απλά τα θαβω μέσα μου.
10
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιοι άνθρωποι είναι μαλακες ,το ζητάει ο οργανισμός τους το κράξιμο.Την επόμενη φορά που θα φερθεί σαν μην πω ,μην τον λυπηθείς, Κάνυον σκόνη. Όσο τα κρατάμε μέσα μας χαλάει η υγεία μας και δεν αξίζει.
Λυπαμαι που το λεω αλλα μερικες φορες θελει να ριχνεις κ κανα βρισιδι, ετσι για να μη σ ενοχλουν κατι τετοιοι τυποι. Για κατι επιδηξιες(δυναμης) και βλαμμενους ισχυει στο 100% οτι θελουν απλως λιγη στα ισια αντιμετωπιση. Την επομενη φορα πες του φιλαρακι κοψτα αυτα γιατι αμα με δεις να φορτωνω θα τρεχεις να κρυφτεις,θα δεις π θα το βουλωσει σε δευτερολεπτα.
Το πρόβλημα σου δεν είναι ο συνάδερφος, υποθέτω δεν γνωρίζει καν την κατάσταση.Άσε που αυτά συμβαίνουν(επιθέσεις), το ξέρεις, είναι στην ζωή.Μην τα θάβεις τα θέματα με την οικογένεια ειδικά, επισκέψου έναν ειδικό.
Τι να σου πω βρε παιδάκι μου κι εσένα;... Όταν έχεις αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα όπως απώλεια ενος γονέα και πρόβλημα υγείας του άλλου γονεα, είναι δυνατόν να αφήνεις να σε επηρεάζει επίθεση συναδέλφου;Είναι σαν να είσαι στο μάτι του κυκλώνα και να στενοχωριεσαι που σου χαλάει το μαλλί.Ξέρω κι εγώ;... Γραφ'τον.Στα τέτοια σου. Πώς το λένε; Δεν έχω κιόλας, για να σ' το εξηγήσω καλύτερα.
Επειδή και γω έχασα εδώ και ένα χρόνο το μπαμπά μου που ήταν ο προστάτης μου, σε καταλαβαίνω πολύ καλά και ξέρω το πόνο. Στηρίζεις τη μαμά σου και καλά κάνεις και γω τα ίδια κάνω και κρατώ πολλά βάρη γενικά. Μάθε όμως να είσαι μαχητική και δυνατή στον κόσμο τούτο τον σκληρό και μη το βάζεις κάτω. Παντού θα δεις καλούς και κακούς, ευγενικούς και αγενείς, άτομα που θέλουν να σου επιβληθούν και να σε κατασπαράξουν και λίγους που θα σου φερθούν ανθρώπινα. Όσο δεν εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου θα αρρωσταίνεις. Προσπάθησε να αμύνεσαι και απλά να βάζεις όρια σε αυτούς που σου φέρονται τοξικά. Βάλε κάποιον πάγο, μπορεί απλά και με ένα αποστομωτικό λόγο να βουλώσεις τον άλλον και να κάτσει στα αυγά του. Δεν χρειάζεται να γίνεις νταλικέρισσα φυσικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon