ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2019 | 18:01

Καμία φορά

Πιστεύεις πως αυτά που θα έκανες εσυ στους άλλους θα στο έκαναν και εσένα.Πριν από λιγο καιρό ο φίλος μ μ είπε ότι είναι στο νοσοκομείο και έτρεξα αμέσως να τον δω.Πλεον αφού έχουμε μαλώσει για ψιλό άσχετους λόγους ,του είπα ότι είμαι στο νοσοκομείο μόνος μ ,πως δεν είμαι καθολου καλα και του ζήτησα να έρθει να με δει.Οχι απλά δεν ήρθε αλλά μου είπε ,πως έχει δουλεια(ήθελε να βγει για καφέ με την κοπέλα του) .Λυπαμαι για μένα που τον θεωρούσα σαν αδερφό μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΡΘΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.
Φιλε αν εισαι Θεσσαλονικη και το θες μα το θεο θα ερχομουν στο νοσοκονμεο να σε δω εγω. Έχω ζησει την εγκαταλειψη στα δυσκολα από ατομα που εδωσα την ψυχη μου και ξερω πως νοιωθεις. Δεν εισαι μονος ειμαι κι εγω και ποσοι αλλοι που το χουμε ζησει. Να ξερεις σε νοιωθω, σε νοιωθουμε.
Scroll to top icon