ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2019 | 01:25

Προς εσένα.

Πιστεύω ότι μεταξύ μας κάπου εδώ θα τελειώσει. Μετά από δύο και κάτι χρόνια σχέσεις αυτό κατάλαβα, ότι έχουμε ημερομηνία λήξης και προσπαθούμε απλά να μην γίνει, δεν θέλουμε να το συνειδητοποιήσουμε. Εγώ βλέπω έναν ανρθωπο που παλιά δεν ήταν έτσι, δεν θέλει καν να είναι μαζί μου, δε με σέβεται, δε με προσεχή καθόλου και στο θέμα συντροφιάς αλλά και στο θέμα της εμφάνισης. Δεν κάνουμε πράγματα μαζί, ούτε σεξ επίσης. Η σχέση μας περνάει αυτό τον καιρό μια ασεξουλ φάση από μερια του, εγώ προσπαθώ με νύχια και με δόντια να τον κάνω να του έρθει η όρεξη αλλά δεν είναι και του χαρακτήρα μου να προσπαθώ τόσο όταν περνώ ως αντάλλαγμα την αδιαφορία. Ναι δεκτό όταν περνάς αυτή τη φάση, που απλά θέλεις να βλέπεις μόνο τσόντες και να τον παίζεις καμία δύο φορές την εβδομάδα μόνος σου, όπως κάναμε και εργένηδες που ήμασταν. Αλλά στην δική σου φάση είναι ότι έχεις κοπέλα, που η οποία κοπέλα προσπάθησε και προσπαθεί να μην διαλυθεί αυτή η σχέση. Πράγμα που το κάνεις τώρα τελευταία, με κρίνεις, νιώθω ότι είμαι περιττή, ότι δεν σου δίνω αυτό που θέλεις να έχεις αυτό που θα ήθελες να έχεις εγώ δεν το έχω. Ξέρεις πως είναι να νομίζεις ότι το σώμα που έχω όταν το κρίνεται όλοι εσείς που και καλά με αγαπάτε, ξέρετε πως νιώθω οταν μου δημιουργείται ότι αυτό που στην ουσία έχω και είμαι δεν το δέχεστε; Νομίζω εσείς μου δημιουργείται όλοι αυτή την ανασφάλεια. Με κάνετε να μισω τον εαυτό μου επειδή έχω κάποια κιλά παραπάνω. Κι εσύ και η γονείς μου όλοι σας. " Ε ξέρεις Μαράκι μην τρως τόσο" η πάλι τρωως "; Βαρέθηκα όλους αυτούς τους ανθρώπους, που στην ουσία είναι αυτή που μου λένε κάθε μέρα ότι με αγαπάνε αλλά στην ουσία δεν δέχονται αυτό που είμαι, τότε πως με αγαπάς; Τότε γιατί είσαι μαζί μου ; Γιατί; Για να μη στεναχωριθω που θα με χωρίσεις; Η επειδή δεν είσαι σίγουρος;Τι; Γιατί δεν σηκώνομαι εγώ να φύγω θα μου πεις , ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω αυτή τη δύναμη, δεν μπορώ να σε αφήσω τόσο εύκολα, με την πρώτη δυσκολία που βρήκα μπροστά μου μαζί σου. Και ναι αισθάνομαι ότι δε σε νοιαζω Κάαν κι ότι το μάτι σου κοιτάει άλλες.Δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον μου χωρίς εσένα, κι αν το σκέφτηκα ήταν βαρετό. Δεν μπορώ επισης να σκέφτομαι ότι σε ακουμπάνε άλλες. Εσύ, εσύ που μου έλεγες ότι είμαι η ζωή σου. Η ψυχή σου.Τώρα που πήγα; Γιατί με διώχνεις;Τι έκανα;Τι δεν κάνω ;Πες μου .... ΜΊΛΗΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.κάθε φορά που σου ανοίγω συζήτηση για εμάς πάντα βρίσεις τρόπους να φύγεις. Ποτέ δεν μου λες αυτά που αισθάνεσαι. Γιατί;Πες μου τι να κάνω. Θες να φύγω θα φύγω. Απλά πες το μου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όχι, γιατί να περιμένεις να σου πει αυτός να φύγεις για να φύγεις; Αφού δεν σε καλύπτει, γιατί να μη φύγεις εσύ; Με δική σου πρωτοβουλία, όχι επειδή σε αναγκάζει ο αλλος... Και ποια σχέση προσπαθείς να σώσεις; Την ήδη διαλυμένη; Γλυκιά μου, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, είναι πολύ τοξική σχέση , δεν σου προσφέρει τίποτα παρά μόνο πόνο. Φύγε, από αγάπη και σεβασμό προς τον εαυτό σου!
Επειδή διαβάζω πίσω από τις γραμμές αυτά που δεν μας λες.Κορίτσι μου γλυκό, θα υπάρξουν κι άλλοι που θα σε αγαπήσουν. Δεν είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε για σένα, με παραπάνω κιλά ή με παρακάτω. Το σεξ είναι δημοκρατικό, κι οι χοντροί κάνουν σεξ και λαμβάνουν απόλαυση, όχι μόνο τα μοντέλα. Κατάλαβε το αυτό, ισχύει. Αλλιώς θα είχε εξαφανιστεί ο πληθυσμός της γης! Μέτριοι άνθρωποι κάνουν παντού σεξ και περνά ε καλά. Δεν χρωστάς κάποιο "ενοίκιο" στη γη, για να υπάρχεις και να απολαμβάνεις το σώμα σου, μεταφρασμένο στην ελκυστική σου εμφάνιση. Κι επιτέλους πες σε όσους από καλή μεν προαίρεση σου λένε για το φαγητό ότι σου δημιουργούν το αντίθετο αποτέλεσμα: στενοχώρια που ξεσπά στο φαγητό.Κάποια στιγμή που θα χωρίσεις, θα ηρεμήσεις, θα βρεις κάποιον που ενδιαφέρεται για σένα και χαλαρή πια θα πάψεις και να τρως παραπάνω από όσο σου χρειάζεται.Κουράγιο και καλή σου τύχη!
Αυτο το πράγμα που θεοποιείτε μια άθλια σχέση και πείθετε τον εαυτό σας ότι είστε meant to be ενώ το πράγμα βρωμάει από χιλιόμετρα πρέπει να σταματήσει. Και το διανθίζετε και με ατάκες ανυπέρβλητης αγάπης ενώ το μόνο που υπάρχει είναι βόλεμα από τη μεριά του και ανασφάλεια από τη δική σου μεριά. Μια χαρά μπορείς να το διαλύσεις και μια χαρά θα συνεχιστεί η ζωή σου, σίγουρα καλύτερη από αυτή που ζεις τώρα. Επίσης, να σου θυμίσω μια χαρά υπήρχες και πρίν τον γνωρίσεις. Δεν το διαλύει γιατί είναι βολεμένος. Μόλις βρει κάτι καλύτερο θα τον ψάχνεις με το κυάλι εκτός αν είναι ακόμα μεγαλύτερος μ...... και την έχει παράλληλα οπότε εκεί θα τον φας στη μάπα ίσως και για χρόνια. Αφού προτιμάς να ορίζει άλλος τη ζωή σου, κάτσε περίμενε πότε θα εδεηθεί να σε απεγκλωβίσει και μέχρι τότε κάτσε να μιζεριάσεις. Κανόνισε μόνο να μην χάσεις χρόνια από τη ζωή σου γιατί μετά θα μουτζώνεσαι. Επίσης λογικό να μην σε γουστάρει, αυτός αν είχε σχέση και του φερόταν τόσο απαξιωτικά σιγά μην καθόταν να παρακαλάει, σκέψου τι γνώμη θα έχει για σένα, φαύλος κύκλος είναι η ύπαρξη επιθυμίας. Εν ολίγοις η ιστορία σου δεν είναι δακρύβεχτο παραμύθι, μια απλή σχεσούλα που τελείωσε από τη μία μεριά είναι όπως εκατομμύρια άλλες. Πήγαινε παρακάτω να ησυχάσεις. Αν δεν θέλεις, δική σου ζωή είναι, δεν χάνουμε εμείς το χρόνο μας. Α και ζούμε στο παρόν. Το ότι ήσουν σημαντική για αυτόν μια περίοδο δεν σημαίνει ότι θα είσαι για πάντα. Τότε ήσουν, τώρα όχι. Το παρόν μετράει. Και κάτι ακόμα, αγάπα τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς έναν ΤΕΤΟΙΟ άνθρωπό; Τόσο σε μετράς;; Τροφή για σκέψη.
Έχεις τόσο δίκιο σε αυτά που λες. Αλλά όταν οι άνθρωποι μένουν σε τόσο κακές σχέσεις και τις εξιδανικεύουν κι όλας, κρύβονται πολλοί φόβοι από κάτω. Τραύματα, λανθασμένες πεποιθήσεις. Δεν είναι εύκολο να φύγουν. Αλλά σίγουρα, όλοι μας, χρειάζεται κάποτε να κάνουμε την υπέρβαση, την όποια υπέρβαση, για το καλό μας! ❤️
Scroll to top icon