ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2019 | 23:14

Ερωτας με μεγαλυτερο

Παντα ελεγα ποτε δε θα μπλεξω με παντρεμένο..αλλα ποτε μην λες ποτε..τα εβλεπα κ ελεγα εγω δε θα μαι ετσι..δε θελω να μοιραζομαι κανεναν κλπ κλπ..ελα ομως που η ζωη στα φερνει αλλιως..γνωρισα εναν άνθρωπο μεσα απο καποιες σπουδες π κάναμε..εικοσι χρονια μεγαλυτερος μου κ παντρεμενος μ παιδια..ο άνθρωπος αυτος πετούσε συχνα πυκνά οτι εχει θεματα στο σπιτι τ..οτι με λιγα λογια δεν ειναι ευτυχισμένος κλπ..ξεκινησε μεταξυ μας μια καλη φιλικη σχεση..εγω ειχα κ σχεση δυο χρονων π ομως δεν πηγαινε για καποιους λογους..κ επιασα τον εαυτο μ να τον σκεφτομαι..η αληθεια ειναι οτι αυτος αρχισε να μ πεταει υπονοουμενα..κ εγω τα ακουγα κ εφτιαχνα σεναρια στον νου μ..αλλα ελεγα δε θα υποκύψω..Πρέπει να το ξεπερασω να βαλω τν λογικη μου..μετα απο μηνες κ αφου χωρισα..ετυχε να βρεθούμε οι δυο μας για ενα θεμα των σπουδων..κ ενω μιλουσαμε τον ρωτησα ευθεως αν θα κανε κατι εξωσυζυγικο..ειπε μπορει αναλογα αν εβλεπα κ ανταποκριση..κ μ ρθε εμενα να τ κανω εξομολόγηση να τ πω οσα ενιωθα..ο άνθρωπος σοκαριστηκε,σηκωθηκε κ ηρθε κ μ φιλησε..μ ειπε οτι μ σκεφτοταν καιρο τώρα..κ γενικα ξεκινησε κατι μεταξυ μας..ειμαι σ φαση σοκ.δε ξερω αν πηγαινα τον χρονο πισω τι θα εκανα..αν θα του τα λεγα..τον θελω πολυ αλλα σκεφτομαι οτι εχουμε μπλέξει..κ αυτός δειχνει οτι θελει πολυ αλλα ακομα δεν το εχει συνειδητοποησει..πρωτη φορα τ τυχαινει..γνωμες..
8
 
 
 
 
σχόλια
Τι γνώμες να σου πούμε. Είναι πολύ ρομαντικό το παραμύθι" του στυλ: "είμαι πολύ ερωτευμένη δεν μπορώ να αντισταθώ, είναι πάνω από μένα" αλλά δεν είναι πραγματικό. Όλα είναι επιλογές. Αν επιλέγεις να είσαι δεύτερη στη ζωή ενός ανθρώπου, να κοιμάσαι μαζί του όποτε δεν κοιμάται με τη γυναίκα του, να βλεποσαστε στο λιγοστό χρόνο που θα ξεκλεβει από την οικογένειά του, και είσαι οκ με αυτό, τότε όλα εντάξει. Αλλά αν νιώθεις ότι σου αξίζει μια όμορφη, ισορροπημένη σχέση αγάπης με αποκλειστικότητα, με σεβασμό στον εαυτό σου, τότε χρειάζεται να το τελειώσεις τώρα που είναι αρχή.
Σκέψου τι προοπτικές έχει αυτη η σχέση. Είναι 20 χρόνια μεγαλύτερος σου, ήδη έχει παιδιά, άρα το πιο πιθανόν είναι να μη θέλει να κάνει άλλα. Είναι παντρεμένος, δε θα έχεις ποτέ αποκλειστικότητα. Τι σου προσφέρει αυτή η σχέση άραγε; Επιβεβαίωση; Πάντως δε μπορεί να σου δώσει αγάπη και σεβασμό.
Δεν έχει γνώμες...Κάνατε μια επιλογή και ξεκίνησε "κάτι" μεταξύ σας... Αυτός για τους δικούς του λόγους, εσύ για τους δικούς σου. Είναι παντρεμένος-δήθεν-με-θέματα-στο-σπίτι-20-χρόνια-μεγαλύτερός-σου-και-μάλλον-καθηγητής-σου. Κλισεδούρα από τις πιο κοινές, με την οποία "μάσησες".Καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα, εύχομαι...
Αχ, έτσι. Αν δεν πουλήσει πάθος πως θα νιώσει η άλλη ηρωίδα μυθιστορήματος; Γιατί στο βάθος η ανάγκη αυτή είναι: να νιώθει ότι έζησε κάτι σπουδαίο...Όσο πιο γλατ η ζωή της ως τη μοιραία συνάντηση τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος ολίσθησης στο ολισθηρό μονοπάτι. Κι εξηγεί γιατί πολλά τρίτα πρόσωπα δεν είναι εξώλης και προώλης αλλά απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας. Είναι μεγάλος ο πειρασμός να νιώσει η ψυχούλα μας ότι ζήσαμε. (εξού κι η φράση "θα το ζήσω"...)Βέβαια αυτά τα βλέπει κάποιος εκ των έξω. Όσο είναι σε ευάλωτη θέση, δεν τα διακρίνει.
Scroll to top icon