ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2019 | 15:31

Τι κάνω;

Ο φίλος μου θέλει συνέχεια σεξ.τι εννοώ όμως.μου ζητάει σεξ ακόμα και σε στιγμές που δεν γίνεται.για παράδειγμα μόλις έχω γυρίσει από τη δουλειά και είμαι πτώμα, ή ακόμα κι όταν είμαι άρρωστη.τις προάλλες γύρισα από την κηδεία της θείας μου και ήμουν χάλια και κατευθείαν έκανε κίνηση.Με αγγίζει κατευθείαν σε περίεργα σημεία.εχει γίνει ενοχλητικό.Με κάνει νευρική κ πολλές φορές δεν θέλω να γυρίσω σπίτι.Δεν αφήνει όλο αυτό να γίνει φυσιολογικά.Νιωθω πιεσμένη.Του το έχω πει αλλά δεν αλλάζει.Ελπιζω να με καταλαβαίνετε.Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Να πω "συλληπητηρια";Να πω "καλά γ@μησια"; Ή να του πω να πηδηχτειΜε αλληνε, στα ίσια; Μ' αγγίζει και τρελαινομαιΜ' αγγίζει και φορτωνωΘα του τα κόψω τα κουλά Πόδια να έχει μόνο.Με τσάντισε ο σατυρος Τον είπα και αλητηΜοναχός του ας τραβηχτειΕγώ δεν παω σπιτι.
Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να μιλήσετε, να του εξηγήσεις τις ανάγκες σου, πώς νιώθεις όταν σε πιέζει για σεξ και πως θα ήθελες να είναι τα πράγματα μεταξύ σας. Αν έχει γίνει αυτή η συζήτηση και δεν κατανοεί-σεβεται τις ανάγκες σου, χρειάζεται να δείτε τι θα γίνει. Γιατί έχετε διαφορετικές ανάγκες.
Scroll to top icon