ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2019 | 20:54

Παρθενος

Παρθενος στα 20 μαλλον ειμαι ο μονος εχω μετρια εμφανιση γιαυτο δεν με θελουν οι γυναικες
4
 
 
 
 
σχόλια
Μέτρια εμφάνιση σημαίνει, στον μέσο όρο. Αποκλείεται οι γυναίκες που συναντάς να είναι πάνω από τον μέσο όρο. Οι περισσότεροι ήμαστε στον μέσο όρο, τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Νομίζω υπερεκτιμάς κάποια πράγματα που αν τα δοκιμάσεις, θα δεις δεν είναι τόσο βουνό όσο φαντάζεσαι. Επίσης μην περιμένεις το 100%. Προφανώς είσαι άπειρος και η αμηχανία όπως και η αδεξιότητα θα είναι φυσιολογική τις πρώτες φορές. Τα ίδια περάσαμε όλοι, δεν είσαι εξαίρεση. Αν υπάρχει κάποια κοπέλα, πέστο της, θα εκπλαγείς πόσο θα θέλει να σε βοηθήσει. Αν όχι, υπάρχει και το επί πληρωμής, δεν είναι τόσο κακό όσο φαντάζεσαι. Προσπάθησε το μερικές φορές, μην πιέζεσαι με την πρώτη, είναι φυσιολογικό, όλοι τα περάσαμε.
Ναι είσαι ο μόνος.Ολοι οι υπόλοιποι πηδάνε από το πρωί ως το βράδυ και έχουν και δυο τρεις σχέσεις ταυτόχρονα για να μη βαριούνται.Και εγώ τώρα μετά από αυτό το σχόλιο θα πάω να κάνω σεξ με δυο μοντέλα από το αμερικανικό τόπ μοντελ και να ανεβάσουμε stories για τους χιλιάδες πανέμορφους followers μας.
Ξέρεις ποσο "μέτριους" και "άσχημους" ξέρω ότι έχουν σχέση? Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που σε κάνει γοητευτικό στον άλλον. Και για να πω την αλήθεια ούτε και ο χαρακτήρας. Γιατί πολλές κοπέλες έχουν ερωτευτεί αγόρια με σκατοχαρακτηρα και το ανάποδο. Είναι κυρίως το στυλ. Το πώς κοιτάς, πως συμπεριφέρεσαι, πως μιλάς, πόσο "ξεχωριστή" κάνεις την κοπέλα απέναντι σου να αισθάνεται και φυσικά η αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμηση σου. Γιατί να σε θεωρείς μέτριο? Ο καθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει τον εαυτό του ΟΜΟΡΦΟ. Αυτά έχω να σου πω. Και επίσης είσαι μόνο 20 χρόνων. Μην αγχώνεσαι για αυτό. Δεν σε πήραν και τα χρόνια.
Scroll to top icon