ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2019 | 04:43

Εγώ εδώ, αυτός εκει..και μετά τι;

Ήμουν σε σχέση με ένα παιδί για 2 χρονια και ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη, τουλάχιστον το μεγαλύτερο διάστημα γιατί προς το τέλος είχαμε αρκετές δυσκολίες. Εν τέλη χωρίσαμε για σοβαρό λόγο αλλά χωρίς να τσακωθούμε κ ενώ ακόμα αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο. Δε γινόταν να είμαστε μαζί όμως γιατί οι ζωές μας ήταν πλέον διαφορετικές και σε διαφορετικές χώρες..Φτιάξαμε και οι δύο το παρόν μας και δουλεύουμε για το μέλλον μας και είμαστε σε πολύ καλή φάση όσον αφορά τα επαγγελματικά. Εν τέλη κάναμε αυτό που ήθελε ο καθένας ξεχωριστά κ είμαστε ικανοποιημένοι. Και εγώ είμαι ικανοποιημενη. Πολύ. Αλλά υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να μη σκεφτώ ότι όσες επιτυχίες και να έχω, δεν αξίζουν το ίδιο αν δεν έχω τον άνθρωπο μου να τις μοιραστώ.. Δε ξέρω αν πιστεύει κ αυτός το ίδιο αλλά μου λείπει πολύ και όποτε τον σκέφτομαι χαμογελάω γιατί ήταν η πρώτη μου αγάπη. Όμως είμαι καλά, έχω περάσει το πρώτο και δυσκολότερο στάδιο του χωρισμού. Ρεαλιστικά δε θα μπορούσαμε να έχουμε ένα κοινό μέλλον ζώντας σε διαφορετικές χώρες και όντας απασχολημένοι με τις δουλειές μας. Όμως εγώ γιατί νιώθω συνεχώς ένα κενό; Πως θα καλυφθεί αυτό το κενό; Σίγουρα όχι με περισσότερες επαγγελματικές επιτυχίες..
1
 
 
 
 
σχόλια
Νιώθεις αυτό το κενό γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος αλλος να σε συναρπάσει. Κανε υπομονη. Η αναδρομή στο εξιδανικευμένο παρελθόν είναι πολύ εύκολη όταν είσαι μονος.
Scroll to top icon