ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2019 | 11:48

Ο δοσομετρητής

Τον τελευταίο καιρό έχω πολλές ζαλάδες. Αποφάσισα να πάω για εξετάσεις αίματος και πήρα έναν ουροσυλλέκτη από το φαρμακείο εδώ και δύο μέρες. Είχα πετάξει το κουτάκι και τον είχα αφήσει πίσω στη βιβλιοθήκη. Όταν γύρισα σπίτι από τη δουλειά αργά το βράδυ βλέπω τον δικό μου με τους κάγκουρες να πίνουν ουίσκι κλασικά όπως κάθε Παρασκευή. Εγώ δεν θα πιω τους είπα, αύριο θα πάω για εξετάσεις. Μια γουλιά πιες, μου λέει ο δικός μου και μου δίνει τον ουροσυλλέκτη. Τον είχε χρησιμοποιήσει λέει γιατί δεν έβρισκε καθαρό ποτήρι και ευτυχώς βρήκε αυτόν τον...δοσομετρητή. Έγινε έξαλλη. Όταν φύγανε οι φίλοι του τον περιέλαβα ένα χεράκι και του είπα να πάει να μου πάρει άλλον να βρει εφημερεύον φαρμακείο. Αυτός έφυγε και δεν ξαναγύρισε, ούτε μήνυμα μου έστειλε σήμερα να δω τι κάνω. Φυσικά και δεν πήγα να κάνω εξετάσεις και συνεχίζω να ζαλίζομαι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, χαζομάρα του, δεν πιστεύω οτι υπάρχει άτομο που δεν αναγνωρίζει ένα ουροσυλλέκτη.Παρολα αυτά, α) η θέση του ουροσυλλέκτη δεν είναι στη βιβλιοθήκη, β) δεν ήταν αυτός λόγος για τόση φασαρία, οι εξετάσεις θα μπορούσαν να αναβληθούν στη χειρότερη για αρχες της επόμενης εβδομάδας. Αυτό δεν είναι δικαιολογία να αναβάλλεις τις εξετάσεις επ'απειρον.Τέλος, μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου στους άντρες; Κι εγώ στη θέση του θα εκνευριζόμουν, αλλά τουλάχιστον θα φρόντιζα να αποκαταστήσω τη βλακεία που έκανα.
Ασχολίαστο. Για να ξέρεις για ώρα ανάγκης: μπορείς να αποστειρώσεις δοχειο με πλυση με διάλυμα Betadine Surgical Scrub (το ιδιο που οι χειρουργοι πλένουν χέρια, δέρμα κι εργαλεία) και να το στεγνώσεις πάνω σε καθαρές, του κουτιού, χαρτοπετσέτες. Κλείνεις καπάκι κι ειναι ΟΚ για χρήση.
Scroll to top icon