ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2019 | 13:14

Επιμένει

Στα ερωτικά θέλει προχωρημένα πράγματα κι εγώ όχι, του εξηγώ πως δεν θέλω και δε θέλει να καταλάβει. Πώς να του δώσω να το καταλάβει;
20
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα δεν γίνεται, όταν εσύ δεν θέλεις ή ο άλλος δεν θέλει. Στο σεξ γίνονται πράγματα που θέλουν και οι δύο. Αν ο ένας θέλει και ο άλλος όχι, τότε δεν γίνεται. Αν αυτός θέλει π.χ να κρεμαστείς απ' το φωτιστικό σαν μια νέα Τζίνα Αλιμόνου και εσύ δεν θες, θα το κάνεις; Όχι φυσικά. Προφανώς θέλετε άλλα πράγματα και όσο πιο πολύ σε πιέζει, τόσο πιο άσχημα θα νιώθεις εσύ. Τίποτα δε γίνεται με πίεση γιατί τότε χαλάνε οι ήδη λεπτές ισορροπίες.
Αυτός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταλάβει Εσύ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙΣ να τα κάνεις. Δε χρειάζονται εξηγήσεις. Ούτε να τον μεταπείσεις.Ουτε να σε μεταπείσει. Δεν θέλετε.Τέλος. Κατάλαβες; Τε-λος. (Τελείως βλαμμένα.)
Κι επειδή κάτι υποψιάζομαι έντονα.Όχι, δεν πονάς αν γίνει οπως πρέπει, σιγά, υπομονετικά, με μπόλικο λιπαντικό.Όχι, δεν θα πάθεις ακράτεια, στο εγγυώμαι.Όχι, δεν θα σε δει "διαφορετικα" μετά. Μοιράζεστε στιγμές, δεν κανετε διαγωνισμό Miss Κολωκοτρωνίτσι.
Δεν υπάρχουν ζητήματα ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα σε ό,τι συνδέει ένα ζευγάρι ερωτικά. Είναι όλα σοβαρά.Εφόσον βέβαια βλέπουν τον έρωτα ως τελετουργία και δέσιμο του ζεύγους κι όχι ως επουσιώδες ζήτημα.
Μα δεν διαβασες παρακατω που λεει περι δακτυλιου και ακρατειας; Αυτο το urban legend κυκλοφορει εδω κι αιωνες, κι εμένα μου το ειχε πει η ....καθαρίστριά μας οταν ημουν έφηβη!!. Οι κοπελες σκούμε πολλες μαλ@κίες γενικά, μην τυχόν και ξεφυγουμε και μας κολλήσει καμμια ταμπελα...
@Λεμόνιχα χα χα καλό! :D Δεν έπρεπε να αναφέρω τιποτα, ξεστράτισε! :D:DΣοβαρά όμως, κι αυτό αν ήταν (μπορεί να είναι, δεν μας προσδιορίζει) πιστεύεις θα γινόταν δεκτό ως ιδέα εδώ μεσα; Εγώ σου λέω όχι. Εδώ μέσα απο μακρόχρονη παρατήρηση αποδεκτά είναι μόνο PiV, και στοματικο από και προς (προς θεού όμως όχι πολυ βαθιά)Νομίζω δεν το παρατηρώ μονον εγώ, σωστά;Αν μου έχει διαφύγει εξομολόγηση με πιο αποκλίνον περιεχόμενο που να έτυχε καθολικης αποδοχής παρακαλώ να μου την επισημάνετε.
Ο ακρογωνιαιος λιθος είναι η συναίνεση. Το λεω και το φωναζω. Για την Ελενη, πολλα φταινε και το ζητημα εινσι τεραστιο. Όταν έχεις ενα παιδί παραβατικο, εσυ ως γονιος, ως εκπαιδευτικος, πρεπει να εχεις επεμβει πριν καν γινει λειτουργικο το πουλι του!Τελος παντων, μην το πιάσουμε κι αυτο τωρα. Εφαγα το απογευμα με την συζητηση αυτη. Δεν φυλάει ο φόβος τα ερ'μα, η σωστή ενημέρωση τα φυλάει.
Όποιος ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία του με γεια του με χαρά του. Ήταν εκτός θέματος όμως γιατί η εξ/νη δεν ανέφερε καν τι ονομάζει προχωρημένο και δεν είπε οτι θέλει αλλά φοβάται. Είπε οτι δεν θέλει κι οτι ο τύπος δεν εννοεί να το καταλάβει. Οπότε ένα είναι το μήνυμα και μία η απάντηση. Ή θα γίνει σεβαστό και δεν θα της ζαλίζει ή να το διαλύσουν αν είναι τόσο σημαντικό για εκείνον. Δηλαδή αν ερχόταν η κόρη μας να πει οτι ο φίλος της την πιέζει για κάτι (αόριστα) θα της απαντούσαμε "σιγά - σιγά και με λιπαντικό"; Εγώ θα της έλεγα αν δεν γουστάρει /δεν κ*λωνει στην ιδέα, πολύ πιθανό να ξενερώσει και στην πράξη. Οπότε από δω παν'κι οι άλλοι με τον τυπάκο και να μην την ξαναενοχλήσει κιόλας.
-Αγαπη μου, πειναω, λιγουρεύομαι μια Ίον Αμυγδάλου. -Ναι βρε παιδί μου, αλλά δεν έχω.-Πάρε μου βρε συ μία απο το περίπτερο πλιζ.-Ρε μωρό εχω κάνει ντουζ, έβαλα πυζάμες, ξάπλωσα...-Ουφ, όμως θέλω πολυυυυύ...-Το καταλαβαίνω αλλα δεν γίνεται. --Ουφ, καλά. Όσο καταπραύνει η δική σου επιθυμια για τη συγκρκριμένη σοκολάτα, χωρίς να την φας, τόσο κι εκεινού. Η επιθυμία δεν στερεύει επειδή την εκλογικευσαμε. Δικαίωμά σου να μην θες, απόλυτο και σεβαστό (θα πρέπει να είναι), αλλά δεν παύει η επιθυμία επειδή το εξηγεις.Ή θα την καταπιέσει (και θα βγει καποια στογμη συη σχέση) ή θα το βρει αλλού καποια στιγμή. Για ποιό λόγο δεν θέλεις είπαμε να δοκιμάσετε τα προχωρημένα μαζί του; Για σκέψου το καλά κι ειλικρινά με τον εαυτό σου. Θα σου πει πολλά αυτό.
Scroll to top icon