ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2019 | 14:10

Αντίσταση

Προσωπικά δε με νοιάζει αν κάποιος θεωρείται Στρητ Αρτιστ και κάνει αριστουργήματα κατά τη γνώμη κάποιου. Εγώ πιστεύω στον Διαφωτισμό και την ισονομία. Και πάω με την άσπρη μπογιά μου την καθαρή και την απλώνω πάνω στο αριστούργημα. Γιατί ο τοίχος και ο δρομος ανήκουν σε όλους μας. Και όχι στις ιδιοφυΐες αποκλειστικά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Τα ταγκς και τα συνθήματα συμφωνώ ότι δεν είναι τέχνη. Υπάρχουν όμως κάποια murals που είναι καλύτερα κι από πίνακες ζωγραφικής και αυτά όντως δίνουν μια ξεχωριστή νότα ομορφιάς.
Αυτό που σας κάνει και σας τσούζει όλους εσάς δεν είναι το γκράφιτι καθεαυτού, αλλά το γεγονός ότι ο γκραφιτας το κάνει "χωρίς να σας ρωτήσει τη γνώμη".Μα και την Γκουέρνικα να σας έκαναν γκράφιτι, και ο Μπανκσι να έκανε στένσιλ στο τοίχο σας, θατρωγοσασταν γιατί τάχα μου "δε μπορεί το κάθε κωλοπαιδο να κάνει ότι γουστάρει", και θέλετε το πολύ όμορφο και ουδέτερο γκρίζο/άσπρο.Εσύ και οι όμοιοι σου είστε για δέσιμο, και ένας λόγος που η ελληνική κοινωνία είναι τόσο οπισθοδρομική..ΥΓ. Ναι τα ταγκς και συνθήματα είναι γτπ, και πίστεψέ με κανένας γκραφιτας δε τους χωνεύει..
Τα γκράφιτι ομορφαίνουν τους τοίχους.Η άσπρη μπογιά δεν ομορφαίνει τίποτα.Ο διαφωτισμός και η ισονομία ωραίες λέξεις.Άσχετες με την εξομολόγηση αλλά τι να πω...Μπράβο που τις ξέρεις. Μάλλον αυτό θα ήθελες να ακούσεις.
….ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ......ακου μαλακιες τώρα…...από που ξεφύτρωσες εσυ?????.....αστο….δεν θα κάτσω να εξηγήσω τι και πως.....δεν θα χαλάσω τον χρόνο μου σε τέτοιου ίδους ανθρώπους.....
Scroll to top icon