ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2019 | 22:10

Helppp

Οταν λες σε μια κοπελα να βγειτε για καφε και σου λεει οτι εχει ξεμεινει απο χρηματα και μπορει τελος της βδομαδας ,τι της λες; Την ξερω πολυ λιγο καιρο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν διευκρινίζεις τι ρωτάς καθόλου.Την θες και ξενέρωσες που είσαι της πεποίθησης ότι πληρώνει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού άρα το πήρες ως άκυρο?(πιο πιθανό)Την ξέρεις λίγο καιρό όπως λες, εκείνη μπορεί να μην πιστεύει λοιπόν το ίδιο, δεν είναι απαραίτητα απόρριψη.Νομίζεις ότι είπε ψέματα περιμένοντας ότι θα της πει να κεράσεις και ξενέρωσες και δεν της το είπες?Δεν έχεις καθόλου social skills να πεις να κεράσεις και πραγματικά δεν ήξερες τι να απαντήσεις?(διόλου απίθανο και αυτό για κάποιους)Νόμιζες ότι θα την φέρεις σε δύσκολη θέση?Τι?Δεν κάνω άλλες υποθέσεις, είναι αμέτρητες.Ρε παιδιά προσπαθήστε να είστε πιο σαφείς στις ερωτήσεις σας αλλιώς λέμε το μακρύ και το κοντό μας οι σχολιαστές.
μάλλον νόμιζε ο φίλος οτι του έριξε άκυρο και κοτοσε να της πεί να κεράσει η κατι τετοιο. Έπρεπε να της πεις δεν πειράζει, θέλω να σε κεράσω ένα καφέ πότε μπορείς; Αν βρει πάλι δικαιολογία. ή είναι υπερήφανη ή δεν θέλει. (μάλλον δεν θέλει)Τεςπα πρότεινε της προς το τέλος της βδομάδας ξανά και πες οτι θα κεράσεις,ένας γ#μ@καφές 3 ευρώ έχει.
Scroll to top icon