ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2019 | 15:28

να του στείλω

καλησπέρα lifoπαρεααα. Λοιπον το στορυ μου διαδραματίζεται στην Θεσσαλονίκη , που γνώρισα εναν γαλλο, που εχει ερθει για Erasmus. Βγήκαμε ραντεβού , μου έλεγε ποσο ομορφη ειμαι , οτι του αρεσει το μερος , μου πρωτεινε να ξανα βγούμε ,και πλήρωσε αυτος παρόλο που εκανα κίνηση.Το ίδιο βραδυ του έστειλα οτι πέρασα πολυ ωραια, και μου απαντησέ το ιδιο και αυτος και ειμουν πολυ ενδιαφέρον. Σήμερα ειναι η τέταρτη μερα που δεν μου εχει στείλει κατι , τι να κανω ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Μια φίλη ξεκίνησε μια σύντομη, όπως πίστευε σχέση, όταν ήταν Erasmus στο εξωτερικό και η "σύντομη" αυτή σχέση κρατάει 23 χρόνια με τρία παιδιά.
Το γεγονός ότι είναι εκεί για Erasmus με προϊδεάζει να σκεφτώ ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν ενδιαφέρεται για κάτι πιο σοβαρό ή μόνιμο. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, και εάν και εσύ θέλεις το ίδιο, θα έλεγα να του στείλεις. Γενικά, μην περιμένεις από Βορειο-ευρωπαίους να σε κυνηγήσουν ή να σε διεκδικήσουν (είναι συνηθισμένοι σε γυναίκες πιο ανεξάρτητες και δυναμικές). Οπότε κάνεις εσύ το βήμα και βλέπεις. Άμα όντως του άρεσες θα ανταποκριθεί.
Scroll to top icon