ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2019 | 14:33

Εξομολογηση sos

Εχω δυο θεματα με το αγορι μου.Το πρωτο είναι ότι εχει παρα πολλες φιλες και εγω είμαι απίστευτα ζηλιαρα.Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω αυτό πραγματικά. Και νιώθω ότι ολες αυτές οι φιλες στο μυαλο του ηταν πιθανες κοπελες, μεχρι που εκανα κινηση και ειμαστε μαζι. Αλλα δεν νιώθω ανετα πχ να τον ακουω να λεει σε μια κοπελα ότι εχει ωραιο στυλ. Επισης νιώθω ότι εγω είμαι πιο κυριλε και γενικοτερα άλλο στυλ από τα κορίτσια που συναναστρέφεται. Ολες είναι κουλτουριάρες, πανέμορφες με piercings και γνωσεις για τη μουσικη που ακουει αυτος.Μην με κραξετε στα σχολια για ανασφάλειες κτλ γιατι οντως το παλευω και δεν του εχω πει ποτε κατι. Εχω και εγω φιλους αγορια και αυτό με παρηγορει καπως. Το δευτερο θεμα είναι ότι δυο φιλοι μου θελουν να παμε διακοπες το καλοκαιρι τα τρια ζευγάρια.Και το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ταιριαζουν σαν στυλ αλλα και το οικονομικο γιατι το αγορι μου δεν εχει την ιδια ανεση. Καποιες φορες σκέφτομαι ότι ειμαστε πολύ διαφορετικοι μεταξυ μας αλλα όταν ειμαστε μαζι είναι πολύ ωραια!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή το θέμα είναι ότι νιώθεις λίγο φλωράκι! Δεν είναι κακό, own it, που λένε και στο χωριό. Για υο οικονομικό λύση δεν υπάρχει, ακολουθείτε όπου μπορείτε.
Scroll to top icon