ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 00:03

Ήθελα απλά να το γράψω εδώ

Νιώθω πως συνέχεια κολλάω σε αδιέξοδες καταστάσεις.. Πριν 3 χρόνια μου άρεσε ένας ωραίος γκόμενος, που όμως δεν μου ταίριαζε καθόλου. Ξενύχτης αυτός, κλαρινογαμπρός, γκομενιάρης, δραστήριος κι εγώ συντηρητική μέχρι αηδίας, να μη γουστάρω ούτε γυμναστήριο να ξεκινήσω, λόγω βαρεμάρας. Κόλλησε το μυαλό μου σε κάτι που δεν έγινε ποτέ, μένοντας στο 'αν' και στο 'θα'. Και μόλις ξεκόλλησα από δαύτον νοητικά, μου΄ρθε ντουβρουτζάς με το μωρό τον σεφ! Πες μου, ποια η πιθανότητα πραγματικά να τον γνωρίσω, να μου δώσει σημασία και να βγούμε? Το πιλατεύω το θέμα μου αυτό εδώ και 1μιση χρόνο κοντά.. Και ακόμη τπτ. Πόσο αιθεροδάμων είμαι τελικά. Και δε μου το'χα. Ενθουσιάζομαι σπάνια, αλλά όταν με πιάνει, μου μένει για καιρό! Δεν ξεκουνάω ωστόσο να πω κάτι, να κάνω κάτι δραστικό! Αν απογοητευτώ από κινήσεις μου που έπεσαν στο κενό 1-2-3 φορές, μετά μαζεύομαι και εκφράζομαι όλο και λιγότερο, μέχρι να μην κάνω τπτ και να περιμένω να μου φύγει ο ενθουσιασμός!.. Πόσο μλκία όλο αυτό, αλήθεια! Που θα πάει αυτή η βαλίτσα? Μεγάλωσα πχια!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πάνω που είπα να προσπαθήσω να σας διορθώσω με το αυτό το ρημάδι το "ούσα" που μου το γράφετε οι περισσότερες "όντας", μου πετάτε το "αιθερο_δάμων και Φιντίας" και με καίτε...Ε, όχι! Δε θα σας περάσει! Θα το παλέψω έως τελικής πτώσης!Για την ιστορία, το σωστό είναι αιθεροβάμων, γλυκιά μου, ναι;Όσο για τον σεφ ή δεν έχεις κάνει αισθητή την παρουσία σου ή αν την έχεις κάνει, δεν ενδιαφέρεται. Αξιολόγησε ρεαλιστικά την κατάσταση και move on.
Scroll to top icon