Νέα πιάτα όπως το κριθαρότο με φρέσκο αστακό, βασιλικό, φρέσκια ντομάτα και ζωμό γαρίδας με την υπογραφή του σεφ Αλέξανδρου Καρδάση μας επιφυλάσσει με την έναρξη της νέας καλοκαιρινής σεζόν το Αθήρι και σίγουρα θα μας κάνει να γλείφουμε τα δάχτυλά μας από τη νοστιμιά, ενώ η καταπράσινη αυλή του θα αποτελέσει ακόμη μια φορά όαση δροσιάς μέσα στη ζέστη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon