ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2019 | 01:08

Μαρτυρες σε τροχαια

______________________________________________________________________Οταν βρισκεστε μπροστα σε ενα τροχαιο και εχετε δει ποιος εφταιγε κ ποιος οχι σταματηστε και δωσ'τε καταθεση για να βοηθησετε να φανει ποιος ειναι αθωος. Δυστυχως σε περιπτωσεις που δεν ειναι εντελως ξεκαθαρο ποιος φταιει, καθενας απο τους εμπλεκομενους οδηγους μπορει να πει ο,τι θελει και δεν βγαινει ευκολα ακρη αν δεν υπαρχει η μαρτυρια καποιου που ηταν παρων. Σιγουρα δεν θα θελατε να βρισκεστε εσεις στη θεση αυτου που ειναι αθωος κ παρολα αυτα δεν μπορει να βρει το δικιο του επειδη ο αλλος οδηγος δεν παραδεχεται οτι εφταιγε. Γι' αυτο, αντι να προσπερνατε αμεριμνοι σε τετοιες καταστασεις, πηγαινετε να βοηθησετε. Οχι δεν θα μπλεξετε. Θα αφιερωσετε απλα λιγο χρονο απο τη ζωη σας για να προσφερετε πολυτιμη βοηθεια σε καποιον αλλον. Ημαρτον. Τοσο δυσκολο ειναι να σκεφτειτε λιγο τον διπλανο σας?______________________________________________________________________
7
 
 
 
 
σχόλια
Mονο αν καποιος εχει μπλεξει σε σοβαρο τροχαιο που εμπλεκονται πεζοι,μεθυσμενοι κτλ κ δεν μπορει να βρει το δικιο του επειδη το ζωο που επεσε πανω σου απλα δεν εκανε φιλικη δηλωση κ λεει οχι δε φταιω,θα καταλαβει.Επειδη σε καταλαβαινω λοιπον μην περιμενεις απο κανεναν κ τιποτα.με χρονοβορο αγωνα στο τελος θα το βρεις το δικιο σου.αν δε πασχεις απο ασφλιστικη την εκατσες.αν πασχει το ζωο απο ασφαλιστικη πανηγυρι!Υπομονη.μονος σου.
Ακριβως αυτο. Ολοι πεταγονται να πουν την εξυπναδα τους, οτι δηθεν ολα ειναι ξεκαθαρα απο τα σηματα, λες και δεν εχουν ακουσει για περιπτωσεις που ο υπαιτιος αλλαζει την ιστορια και την παρουσιαζει με τροπο που να φαινεται οτι ειναι αθωος. Λες και δεν εχουν ακουσει για περιπτωσεις που ανθρωποι τρεχουν σε δικαστηρια επειδη δεν δεχεται κανεις απο τους εμπλεκομενους στο τροχαιο οτι εφταιγε κ ουτε απο τα σηματα μπορει να φανει ξεκαθαρα ποιος εφταιγε. Καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι αυτοι που καταληγουν στα δικαστηρια μετα απο ενα τροχαιο το κανουν ετσι για να περναει η ωρα, οχι επειδη ειναι ο μοναδικος τροπος για να διεκδικησουν το δικιο τους. Οσοι απαντησαν παραπανω αμφιβαλλω αν εχουν μπλεξει ποτε σε τροχαιο να δουν τι παρανοια κυκλοφορει σ' αυτα που μπορει να πει αυτος που εφταιγε.
Εσυ τα μονα τρακαρισματα που εχεις δει στο δρομο ειναι οταν καποιος παραβιαζει κοκκινο φαναρι, τιποτα αλλο ε?Ολα ειναι ξεκαθαρα νομιζεις με βαση τον ΚΟΚ. Οκ, δεν συνεχιζω, προφανως δεν εχεις ιδεα πανω στο θεμα.
Αν δεν είναι σοβαρό τροχαίο οχι δεν θα κάτσουμε να δώσουμε κατάθεση που έχει βγει ο κάθε μαλάκας με αμάξι και σε κάθε στενό γίνεται τρακάρισμα.Το ποιος φταίει η όχι είναι ξεκάθαρο από τις πινακίδες και τους κανόνες που διάβασες για να πάρεις το δίπλωμα.Ενας μόνο έχει δίκιο.Αυτός που οδηγούσε με βάση τον κοκ.Ο άλλος έκανε μαλακία και για αυτό τράκαραν.Απλή λογική.Αν δεν ξέρεις ποιος φταίει όταν τρακάρεις τότε είσαι επικίνδυνος για τους υπόλοιπους οδηγούς.
Δεν καταλαβαινεις τι λεω? Η πλειοψηφια των ανθρωπων οταν τρακαρει κ φταιει δεν παραδεχεται οτι φταιει. Κ αν ο υπαιτιος παρουσιασει την ιστορια διαφορετικα απ ο,τι εγινε, υπαρχει περιπτωση οντως να φανει οτι δεν εφταιγε και να βρει τον μπελα του ο αλλος που πηγαινε κανονικα. Δεν μπορουν να φανουν ολα απο τις πινακιδες και τα σηματα ξερεις.........
Το "όχι δεν θα μπλέξετε" σχετικό είναι να ξέρεις.. Όταν κάθε τρεις και λίγο σε τραβάνε να δώσεις κατάθεση και ειδικά αν είσαι από την άλλη άκρη της περιοχής και μπορεί απλά να πήγαινες βόλτα δεν είναι ότι καλύτερο... Επίσης το να τρέχεις κι εσύ στα δικαστήρια, παίρνοντας αναβολές και χάνοντας δικό σου πολύτιμο χρόνο επίσης δεν είναι ότι καλύτερο.. Κανείς δεν θέλει να είναι στη θέση του δικαιωμένου που δυστυχώς δεν μπορεί να βρει άκρη (συνήθως ισχύει για τα ατυχήματα σε δρόμο με φανάρι), αλλά σε αυτή τη χώρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ πας να κάνεις ένα καλό και βρίσκεις τον μπελά σου.Καλημέρα.
Scroll to top icon