ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2019 | 17:35

Τρελενομαι??

Νομιζω άρχισα να τρελενομαι ο πρώην μου με γέμισε ανασφάλειες είχε ψυχολογικά προβλήματα και έτσι με χωρισε για άλλη έμεινα με τόσα ερωτιματικα για ποιο λόγο με άφησε για άλλη... Το θέμα μου δεν είναι αυτό 2 μήνες τώρα ξεκίνησα μια νέα σχέση και του φερομαι πάρα πολύ άσχημα τον βρίζω λέω πως δεν αξιζει και χάρη του κάνω που ειμαι μαζί του... Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει άρχισα και γίνομαι επιθετική βρίζω άσχημα και στον ιδιο και στο σπίτι δεν κάνω υπομονή για τίποτα και ξεσπάω σε όλους φοβάμαι μην αρχίσα και τρελενομαι δεν ξερω μα εχω πολλά πάρα πολλά νεύρα!! Σκέφτηκα την εβδομάδα να επισκεφτώ έναν ψυχολόγο μήπως μου δώσει λύση...
3
 
 
 
 
σχόλια
Εφοσον αναγνωρίζεις οτι δε φαιρεσαι καλα τοτε κάλλιστα μπορεις να αλλάξεις συμπεριφορα. Καν το λοιπόν. Ο καινούριος δε φταιει αν έχεις κατάλοιπα απο τον παλιο. Δεν ειναι δικαιο να την πληρώσει αυτος.
Γλυκιά μου από οτι φαίνεται η προηγούμενη σχέση σε τραυμάτισε. Χρειάζεται να απευθυνθείς σε ψυχολόγο να θεραπεύσεις αυτές τις πληγές που δημιουργήθηκαν. Γιατί αν δε θεραπευτούν, θα τα κουβαλάς σε κάθε σχέση που θα κάνεις.
Λογικά ο ψυχολόγος μπορεί να σου πετάξει το εξής:Ότι μάλλον μπήκες σε νέα σχέση πολυ νωρίς, δίχως να έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη και χωρίς να έχεις αναρωσει.Κανένας δεν αξίζει άσχημη μεταχείριση σε μια σχέση, και είναι πολύ κρίμα για τον παρτενέρ που τη δέχεται.
Scroll to top icon