ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2019 | 16:21

..

Ήμουν σε σχέση με ένα τοξικό άτομο, είχε πολλα αρνητικά, εγώ ήμουν τόσο κολλημένη μαζί του που δεν τα έβλεπα. Χωρισαμε, πέρασαν μήνες αλλά δεν τον ξεπέρασα ούτε λεπτό. Τα ξαναβρήκαμε μετά από πολυ συζήτηση και 2 μήνες μετά μπορώ να πω ολα κυλάνε νορμαλ, καμία σχέση με αυτό που ήταν, απορώ είναι η αλήθεια, γιατί φέρεται τελείως φυσιολογικά και σωστά χωρίς ζηλιες κτλ. Αλλά εγώ δεν νιώθω καλα, δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ καθόλου, μερικές κινήσεις του μου φαίνονται ύποπτες και το μυαλό μου, μου παίζει παιχνίδια. Νιώθω θα τα καταστρέψω ολα εγώ, αλλά έχω ακόμη ανοιχτές πληγές από τη προηγούμενη σχέση μαζί του. Τζάμπα προσπαθώ; Δεν θα αντεξω πάλι μακρια του, το ξέρω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όταν δεν έχεις ξεπεράσει όσα βίωσες, δεν μπορείς να κάνεις restart με τον άλλον. Ειδικά όταν έχετε ιστορικό.Επίσης, το να φέρεται φυσιολογικά για τώρα δεν σου αρκεί. Μην συγχωρείς όταν δεν έχεις συγχωρέσει.
Εσύ η ίδια αναφέρεις ότι ο άνθρωπος αυτός είναι τοξικός. Είναι, δεν ήταν, αυτό δεν αλλάζει ειδικά τόσο σύντομα. Κι ακόμη κι αν έχει γίνει κάποιο θαύμα και έχει αλλάξει, έχεις γεμίσει τραύματα από αυτή τη σχέση, πώς μπορεί να συνεχίσετε σαν να μη συνέβη τίποτα; Γλυκιά μου νομίζεις ότι δεν μπορείς μακριά του αλλά είναι ψευδαίσθηση. Χίλιες φορές μόνες μας με αγάπη και σεβασμό προς τον εαυτό μας παρά σε τοξικές σχέσεις που μας διαλύουν. Καλή συνέχεια! ❤️
Άποψη μου είναι ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει για κάποιο λόγο.Το να προσπαθούμε να ζωντανέψουμε ένα κουφάρι δε βγαίνει συνήθως σε καλό.
Scroll to top icon