ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2019 | 18:19

Φοβαμαι πως δεν θα βρω δουλεια γιατι ειμαι ασχημος

Σε σε λιγοκαιρο δίνω πανελληνιες.Εχω βρει μια σχολή η οποια ,ομως ειναι εξω απο την πολη μου,πιο συγκεκριμένα στην Θεσαλλονικη. Προέρχομαι απο μια μονογονικη οικογενεια και οπως καταλαβαινετε τα πράγματα ειναι δυσκολα -δεν μπορεί η μητερα μουνα μου καλύψει τα έξοδα αφου του χρονου δινει η αδερφή μ Πανελληνιες.Εχω σκεφτεί ως λυση να ψάξω μια δουλεια για σεζον για να μαζέψω χρηματα και να καλυψω τα εξοδα μου και αν δεν μ φτάσουν να βρω μια extra δουλειά με ελάχιστες ωρες στην Θεσαλλονικη.Το προβλημα ειναι πως δεν ειμαι ιδιαίτερα κοινωνικός,κατα κόρων με τους ξενους- για να καταλαβαίνετε προτιμω να δουλεχω σε Λατζα παρα να ειμαι Σερβιτορος ...Θέλω πολυ να δουλεψω αλλα φοβάμαι μην αυτη η ντροπη με αφησει πισω..Πιστευω πως αυτοτο κομπλεξ προέρχεται απο την εξωτερικη μου εμφανση. Σας παρακαλω γραψτε μ την γνωμη σας
3
 
 
 
 
σχόλια
Κάποτε ήμουν κι εγώ πολύ κλειστή σα χαρακτήρας και κανένας δε μου έδινε σημασία. Όταν πήρα σιγά σιγά την απόφαση να αρχίσω να ανοιγομαι και να γίνομαι πιο κοινωνική μάντεψε τι έγινε. Ξαφνικά άρχισαν να με πλησιάζουν πολλοί για παρέα αλλά είχα και πολλές "κατακτήσεις". Δε μπορείς να λες άσχημο τον εαυτό σου. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστος. Όλα όσα σε στεναχωρουν και σε κάνουν να πηγαίνεις πίσω δεν είναι λόγω της εμφάνισης σου αλλά λόγω της ανασφάλειας που έχεις. Ξέρω πολλούς "άσχημους" που έχουν καταφέρει ότι δεν κατάφεραν οι "ωραίοι". Πίστεψε στον εαυτό σου. Βάλε στόχους και μη φοβάσαι τίποτα!! Λένε ότι μονο ο εαυτός μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας. Κ αυτό ισχύει σίγουρα! Η δειλια είναι πολύ άσχημο πράγμα. Μετέτρεψε την σε θάρρος και αυτοπεποίθηση και σου εγγυώμαι ότι θα δεις μεγάλη αλλαγή!!
Αν νιώθεις ανασφάλεια για την εμφάνιση σου θα σε συμβουλευα να απευθυνθείς σε ψυχολόγο ή life coach. Είναι τόσο κρίμα κάτι που διορθώνεται να μας πηγαίνει πίσω στη ζωή μας.
Αν νιώθεις ανασφάλεια για την εμφάνιση σου θα σε συμβουλευα να απευθυνθείς σε ψυχολόγο ή life coach. Είναι τόσο κρίμα κάτι που διορθώνεται να μας πηγαίνει πίσω στη ζωή μας.
Scroll to top icon