ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2019 | 10:40

Ελληνας 24 ετων γραφει απο Αγγλια

Εχω μετακομισει εδω και 1 χρονο Αγγλια για δουλεια και προσφατα ηρθε και η κοπελα μου, στην Ελλαδα δουλευα και τα πραγματα ηταν ασχημα, κακες συνθηκες εργασιας, ο μισθος ηταν ψιχουλα, καμια σχεση με το αντικειμενο σπουδων. Με λιγα λογια καμια προοπτικη για τιποτα. Καθε μερα μιζεριαζα την ζωη μου, οπως και πολλοι αλλοι, ειμαι σιγουρος.Στην Αγγλια μεσα σε 1 χρονο καταφερα να μενω μονος μου σε σπιτι που πολλοι θα ονειρευονται, αυτοκινητο δικο μου που Ελλαδα δε θα μπορουσα ποτε να το παρω, να ξοδευω χωρις να το πολυσκεφτομαι, πολυ καλη δουλεια που αλλοι δε θα εβλεπαν ουτε στα ονειρα τους και γενικα ολα μοιαζουν να ειναι ιδανικα. Εκτος απο τον καιρο, τις μηδενικες παρεες και το οτι μου λειπει η Ελλαδα, η οικογενεια μου και οι γονεις μου που γερνανε και συνεχως το σκεφτομαι. Βλεπω τους φιλους μου που καλοπερνανε και βγαινουν για ποταρες και καφεδαρες και εγω εδω στην δουλεια καθε μερα τα ιδια, κυνηγωντας μια καριερα στα 24 μου μολις. Τι κανω;
5
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά κάνεις! Οι φίλοι σου βγαίνουν για τις "ποτάρες" με μισθούς των 300 ευρώ, ή με το χαρτζηλίκι από τους γονείς με τους οποίους και μένουν, αλλά αυτό δεν το διαφημίζουν στα σόσιαλ! Εσύ μπορείς κάθε σ/κ να παίρνεις την κοπέλα σου και να πηγαίνετε εκδρομές, να κάνετε τα ταξίδια σας και να πηγαίνετε Ελλάδα για διακοπές όποτε θέλετε! Τότε να δεις ποιος θα ζηλεύει ποιον.
Αυτά που έχεις είναι ακριβώς αυτά που πολλοί θα θέλαμε. Έχεις μια καλή δουλειά σε μια όμορφη χώρα με τον άνθρωπο σου. Πραγματικά δεν σου λείπει τίποτα και είμαι σίγουρη ότι αν εσύ και η κοπέλα σου δικτυωθειτε θα κάνετε πολλές παρέες. Μακάρι σε κάποια χρόνια να είμαι στην θέση σου, είτε εδώ κατά προτίμηση είτε αλλού..!
Πλάκα κάνεις; Τα πράγματα που γίνονται στην Αγγλία δεν γίνονται Ελλάδα ούτε με σφαιρες! Απλώς δεν έχεις προλάβει να δικτυωθείς, έχει clubs, κοινότητες, συλλόγους, θέατρα ένα κάρο, games, εκδρομές, συλλογικότητες, τα πάντα όλα. Για ψάξου λίγο!
Αυτό που είπε ο Ντασμαν.Όπου είσαι έχεις τα +/-.Εσύ αποφασίζεις τι είναι αυτό που προτιμάς με βάση τη βαρύτητα που βάζεις στα πράγματα στη ζωή σου.Και εμένα μου λείπουν οι κολλητοί, τα σουβλάκια, καφές έξω κλπ.Αλλά όσο και να μου λείπουν δε θα τα ανταλαζα μαζι με αυτα που με ξενερώνουν στην Ελλάδα..
Scroll to top icon