Συντετριμμένος ο γιος του Μάικλ Τζάκσον- Σταμάτησε να μιλά

Συντετριμμένος ο γιος του Μάικλ Τζάκσον- Σταμάτησε να μιλά Facebook Twitter
4

O γιος του Μάικλ Τζάκσον είναι συντετριμμένος και σταμάτησε να μιλά μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».

Ο Μπλάνκετ Τζάκσον, σήμερα 17 ετών, έκανε την πρεμιέρα του στον κόσμο με παράδοξο και σοκαριστικό τρόπο όταν ο πατέρας του τον είχε βγάλει στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου και τον κράτησε στο κενό για να τον φωτογραφίσουν οι παπαράτσι.

 

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Μπλάνκετ κρατήθηκε μακρυά από οποιαδήποτε δημοσιότητα και οι εμφανίσεις του είναι πια σπάνιες.

Ο 17χρονος  ζει τώρα μια δύσκολη κατάσταση καθώς όλος ο πλανήτης ασχολείται με το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις κατηγορίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων από τον Μάικλ Τζάκσον.

Ο έφηβος Μπλάνκετ «σταμάτησε να μιλάει» προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια Τζάκσον, γράφουν σήμερα βρετανικές φημερίδες. Γνωστός ως Biji, ο γιος του τραγουδιστή φροντίζεται από τη γιαγιά του, Καθριν, 88 ετών και τον TJ Τζακσον, ο οποίος είναι ο 40χρονος ανιψιός του του τραγουδιστή.

Συντετριμμένος ο γιος του Μάικλ Τζάκσον- Σταμάτησε να μιλά Facebook Twitter

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Victoria Derbyshire του BBC, ένας άλλος ανιψιός του Τζάκι, ο Taj, αποκάλυψε πώς βιώνει την κατάσταση ο νεαρός Μπλάνκετ.

«Ήταν το πιο ομιλητικό παιδί στο σχολείο και δεν μιλά πλέον. Όλοι μας ανησυχούμε», είπε o Τaj, o συγγενής του Μαίκλ Τζάκσον που σε κάθε σκάνδαλο τον υπερασπίστηκε και σήμερα επικρίνει το «Leaving Neverland» χαρακτηρίζοντάς το ψευδές.

Ο Μαρκ Λέστερ ο ο οποίος υποδύθηκε τον Όλιβερ Τουίστ στην μουσική ταινία «Oliver!» και είναι ο νονός των παιδιών του Τζάκσον και έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για τον Μπλάνκετ.

Καθώς κρατείται μακριά από μια φυσιολογική καθημερινότητα, ο Μαρκ έχει αμφισβητήσει εάν αυτό θα τον προετοιμάσει για όσα θα φέρει το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ.

«Προσπαθούν να τον προστατεύσουν από τον έξω κόσμο, που μπορεί να μην είναι τόσο καλό. Να τον προστατεύουν από ορισμένα πράγματα είναι καλό, αλλά το να τον έχουν απομονωμένο δεν είναι σωστό», είπε, όπως μεταδίδουν βρετανικά μμε.

Με την είδηση ότι ο Μπλάνκετ δεν μιλά, ο Μαρκ είπε ότι θα ήθελε η οικογένεια του Τζάκσον να τον αφήσει να βοηθήσει.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ