ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2019 | 11:47

Τα... καλά νέα της καθαρής Δευτέρας. Μασέζ σε νησί το καλό μου το κορίτσι...

Ξυπνάω το πρωί γεμάτος χαρά, αγκαλιάζω την κοπέλα μου και ξεκινάμε να συζητάμε για λίγο στο κρεβάτι.Φαινόταν να μου κρύβει κάτι όμως δεν έδωσα πολύ σημασία, ήμουν από τον ύπνο και πίστευα πως ήταν ιδέα μου.Όταν κάτσαμε να φάμε πρωινό, με κοίταξε με ένα βλέμμα ενοχής και πονηριάς που δεν μου άφηνε πολλά περιθώρια. Την ρώτησα τη συμβαίνει και μετά από πολλές ερωτήσεις μου απάντησε κοιτώντας το πάτωμα: να... ένας φίλος μου έχει γνωστό και μου πρότεινε να δουλέψω σε κέντρο αισθητικής ως μασέζ.Τα καλά... νέα δεν σταμάτησαν εδώ. Συνεχίζοντας μου είπε η δουλειά αφορά νησί.Με λίγα λόγια, ενώ είχαμε συζητήσει πολλές φορές πως δεν μπορεί να υπάρξει σχέση με απόσταση και είχαμε ξεκαθαρίσει από κοινού πως αν επιλέξει να εργαστεί ως μασέζ θα χωρίσουμε, εκεί αποφάσισε να κάνει και τα δύο, μόνο και μόνο γιατί της το είπε ένας φίλος της. Ο φίλος της είναι ένας που γνώρισε πριν δύο μήνες από κοινή της φίλη, παλικάρι από αυτά που κάνουν φίλη όποια τους αρέσει και στέλνουν καρδούλες και "ρομαντικά" σχόλια κάτω από φωτογραφίες και τραγούδια.Από την στιγμή που έκανε την επιλογή της, κάνω και εγώ τη δική μου. Εκείνη την ονειρική ζωή με τους γκόμενους και τα μασαζάκια στο νησί, εγώ το κεφάλι μου ήσυχο με μια κοπέλα προσγειωμένη. Καλή σαρακοστή σε όλους και ελπίζω να σας πάει η μέρα καλύτερα από τη δική μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι,τι εχουν οι μασεζ? πορνες ειναι? Και οποια παει να δουλεψει σεζον παει για να κανει σεξ με 142 τυπους? δε παιζει δηλαδη να χρειαζεται τα χρηματα? χμ, κελεπουρι εχασε η κοπελα βρε! ευτυχως που τη χωρησες γιατι τωρα θα μπορει να κανει σεξ με οποιον γουσταρει και δε θα εχει και τον πρηξα πανω απ το κεφαλι της να τη ζαλιζει. Ελπιζω το κοριτσι να μην ακυρωσει τη σεζον της για χαρη του εκβιασμου σου.
Λεει οτι ειχαν ξανασυζητησει και της ειχε πει οτι δε θελει να δουλεψει σαν μασεζ,οποτε εγω υποθετω οτι μαλλον αυτη ειναι η δουλεια της που μαλλον δεν εξασκει λογω του κομπλεξικου τυπου.
Συμφωνω αλλα λαθος της κ αυτης. Αν υποθέσουμε δλδ οτι ειναι οπως τα λες τοτε κακώς δέχτηκε απο την αρχη να αφησει το επαγγελμα της επειδη ειχε θεμα ο τυπος.
Και γω το ίδιο θα σκεφτόμουν γιατί είναι κολλημένος.Μια ένσταση μονο.Αυτό με το "προσγειωμένη"..η φίλη σου που θα κάνει μασάζ σε νησί μπορεί να μη θέλει να κάνει κάτι άλλο με κάποιον εκτός από σένα.Μια βιβλιοθηκάριος που φαινεται σεμνη όμως, μπορεί να ρίχνει κέρατα σα κουφέτα
Scroll to top icon