ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2019 | 15:59

Θελω την συμβουλη σας

Συναντηθηκα μετα απο καιρο με μια κοπελα.Πριν κατι μηνες, της ειχα ζητησει να βγουμε αλλα με απερριψε. Αν και δεν το εχω ξεπερασει τελειως ακομα, δεν εκανα τιποτα αυτην την φορα. Ωστοσο, αυτη αρχισε να μου συμπεριφερεται πιο γλυκα, και γενικα μου δεινει την εντυπωση οτι ενδιαφερεται. Φοβαμαι ομως οτι το κανει για επιβεβαιωση, και δεν ξερω πως να ανταποκριθω.Τι να κανω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα την ρωτούσα (από κοντά εννοείται) γιατί με είχε απορίψει και τι άλλαξε από τότε. Από κοντά δεν κρύβεται εύκολα το ψέμα, θα την αιφνιδιάσεις με αυτή την ερώτηση γιατί δε θα την περιμένει. Ο ειλικρινής άνθρωπος δεν χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει, απαντά ευθέως και με σβελτάδα. Από την αντίδραση της ίσως να καταλάβεις πολλά! Και μετά βλέποντας και κάνοντας. Από σένα εξαρτάται ούτως ή άλλως. Σε καμία περίπτωση όμως μην της δώσεις την επιβεβαίωση που ψάχνει μέχρι να βεβαιωθείς πως δεν σε θέλει για αυτό.
Scroll to top icon