ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2019 | 01:01

Υγιεινό τρόπο ζωής

Θέλω να αλλάξω τρόπο ζωής. Κάθε μέρα είμαι δουλειά και ύπνο. Στην κυριολεξία. Νιώθω ότι δεν προλαβαίνω φάω ή να πάω τουαλέτα. Δουλεύω 8ωρο αλλά όχι πάντα τις ίδιες ώρες. Από το σπίτι λείπω 12 ώρες (πάντα πηγαίνω νωρίτερα στη δουλειά, πάντα φεύγω αργότερα) και θέλω 7 ώρες ύπνο, ίσως και παραπάνω :p. Οπότε ελεύθερο χρόνο μέσα στη μέρα έχω 3 με 5 ώρες. Ένα μπάνιο να κάνω, κάτι να μαγειρέψω και να φάω, να πλύνω πιάτα, δεν χρειάζομαι 2-3 ώρες; Τι να προλάβω να κάνω σε 1-2 ώρες που απομένουν; Αυτές τις δύο ώρες τις χαραμίζω στον καναπέ και την τηλεόραση για να χαζέψω. Μόνο στις δύο μέρες ρεπό ίσως κάνω κάτι. Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα το οποίο πρέπει να ακολουθώ πιστά χωρίς να το διακόψω όπως συνηθίζω να κάνω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ κάπως έτσι. Κάποιες φορές, όταν αντέχω σωματικώς κάνω ασκήσεις γιόγκα όσο βλέπω μάστερ σεφ ή καμιά χαζοσειρα. Επίσης, δεν μπορώ ούτε εξόδους τις περισσότερες μέρες, 1 φορά μεσοβδόμαδα και ίσως σκ.Υ. Γ. Με 6-7 ώρες είμαι και πάλι κομμάτια κι επειδή απαιτείται ενέργεια πλέον στόχος οι 8-9 ώρες ύπνου.
Ζωγραφική, γυμναστηριο, βόλτα στο πάρκο; Κοίτα για να είμαστε ειλικρινείς αν όντως σου μένουν 1 με 2 ώρες, προσωπικά δεν το θεωρώ χάσιμο χρόνου να ξεκουράζεσαι και να βλέπεις ο,τι θες χαλαρώνοντας στον καναπέ.
Συμφωνώ με Springhunter!Και δεν είναι θέμα τεμπελιάς. Ανασυγκροτηση δυνάμεων είναι, να σπρωχνουμε τις μέρες. Περισσεψε καθόλου καφές; κουλουράκια; κέικ; Καμιά μπριζόλα;.. Κάτι...Α! Και εξ, μιας και γράφεις για υγιεινό τρόπο ζωής, ξεκινά από τη διατροφή. Εκεί δηλαδή που βλέπεις τηλεόραση φτιάξε κάτι ελαφρύ να φας, αυτό θα σε κάνει να ψωνίζεις και πιο υγιεινά και μετά ίσως να έχεις περισσότερη ενέργεια να ξεκινήσεις και βόλτες, ειδικά τώρα που μεγαλώνει η μέρα και ζεσταίνει ο καιρός.Χειμώνας ήταν και πέρασε.
Ξεκινά περπάτημα, προλαβαίνεις να πας στην εκδρομή του καπη που σχεδιάζουν οι ηλικιωμένες σχολιαστριες. Αν είσαι καλό παιδί θα σε πάρουν και στον Λαζόπουλο απλά να μιλάς δυνατά γιατί δεν ακούνε καλά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon