ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2019 | 11:19

Πείτε μου

Είμαι 20 χρονών αρραβωνιασμένη και ο αρραβωνιαστικός μου είναι 30 πάμε σοβαρά δεν έχει σημασία πού αρραβωνιαστικα μικρή τον αγαπώ και με αγαπάει θέλω να είμαι μαζι με αυτόν τον άνθρωπο. Απλά εκείνος θελει παιδι και εγώ όχι ακόμα...βλεπει τους φίλους του που είναι πιο μικροί από αυτόν και έχουν παιδιά και έχουν και αυτοί μικρές γυναίκες σε ηλικία.. Και μαλώνουμε λίγο γιαυτό αλλά εγώ δεν είμαι έτοιμη φοβάμαι.. Εκτός αυτού δεν έχουμε δουλειά και μένουμε με τους δικούς του είναι αγρότης έχει κάποια λεφτά στην άκρη αλλά δεν γίνετσι να κάνουμε οικογένεια και να μείνουμε όλοι μαζί δεν το μπορώ αυτό.. Να μου κάνουν κουμάντο.. Και λέω να πιάσουμε μια δουλειά να νοικιάσουμε ένα σπίτι και μετά να κάνουμε σιγά σιγά παιδί.. Και εκείνος λέει επειδή είσαι 20 εγώ θα χαντακωθω? Κοιτάς την καριέρα? Έλεος ποτέ δεν είπα ότι θέλω Καριέρα και αν είναι έτσι εγώ θα χαντακωθω με ένα παιδί από τώρα έτσι όπως το λέει..δεν ξέρω τι να κάνω μα κάμω ένα παιδί να είναι ευχαριστημένος??
7
 
 
 
 
σχόλια
Μη νομίζεις πως επειδή είναι 30 σκέφτεται και ώριμα. Αν συνεχίσει να γίνεται καταπιεστικός χώρισε. Αν θέλει παιδί πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται εκείνος σαν παιδί. Δεν βλέπω να θέλει να χάσει τη βολή του και το θέμα του παιδιού το βλέπει σαν διαγωνισμό επειδή έχουν παιδιά οι φίλοι του.Επίσης θέλει να σε δέσει με αυτόν τον τρόπο. Δεν αξίζει να κάνεις χατηρια όταν εκείνος δεν έχει καμμιά διάθεση να ξεβολευτει.
Όχι "δεν έχει σημασία που αρραβωνιάστηκες μικρή" και ειδικά με άνθρωπο 10χρόνια μεγαλύτερο. Γιατί νομίζεις δεσμευτήκατε ο ένας απέναντι στον άλλο, για να παρτάρετε; Τι περίμενες δηλαδή οτι θα θέλει από σένα;Τρύπωσες και στο πατρικό του τώρα κι άντε να σε δούμε να βγαίνεις από κει.Όλα έχουν συνέπειες.
Ο ίδιος ο 30άρης έπρεπε να σκέφτεται όπως εσύ και όχι το αντίθετο.Ουτε έχει σκοπό να φύγει απο το πατρικό, ούτε οτιδήποτε σου έχει τάξει για να είστε μαζί.Τη ζωή σου πρέπει να τη ζήσεις όπως φαντάζεσαι κι όχι να την φέρεις στα μέτρα των (ανύπαρκτων) ονείρων των άλλων.Αν θέλει να κάνει παιδί γιατι νιώθει κόμπλεξ, είναι άνθρωπος να τον βλέπεις σοβαρα; Και αν είναι και ζηλιάρης, θα νομίζει οτι θα σε "βγάλει απο την αγορά" με αυτό το τρόπο.Ζητώ συγγνώμη αν ακούγομαι προσβλητική στον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά θέλω να σκεφτείς τον εαυτό σου σε 10 χρόνια,έτσι και του κάνεις το χατήρι.Σε βλέπεις ακόμη μέσα σε εκείνο το σπίτι με τα πεθερικά και να μην έχεις κανένα λόγο για το σπιτι σου ή το παιδί σου?Είσαι χαρούμενη ή δυστυχισμένη;Τελικά τέτοια οικογένεια ήθελες να δημιουργήσεις?
Όχι βέβαια τι είναι το παιδί να το κάνουμε για να μη χαλάσουμε χατίρι στον άλλον; Η προσέγγιση του αρχικά είναι απαράδεκτη,αν δε θές να χαντακωθεις όπως λες βρες μια τριανταρα+ ρε φίλε.... έλεος δηλαδή,τι αγάπη και κατανόηση είναι αυτή από μέρους του? Θα σε συμβουλεύα να επιμείνεις στα θέλω σου , ειδικά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα,ακόμα κι αν έρχεστε συνέχεια σε ρήξη...αν συμβεί αυτό μήπως να ξανασκεφτείς για το μέλλον αυτής της σχέσης? Το παιδί θα σου αλλάξει όλη τη ζωή να το ξέρεις αυτό.Αν το κάνεις χωρίς να είσαι έτοιμη,ναι μεν θα το λατρεύεις αλλά θα δυστυχισεις .Η απόφαση είναι πάνω απ' όλα δική σου.
Ο 30χρονος και αγρότης που μένει ακόμη στο πατρικό του θέλει παιδιά δηλαδή, όχι γιατί είναι έτοιμος (που δεν είναι) να γίνει πατέρας, όχι γιατί μπορεί να υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο μια οικογένεια, αλλά γιατί έχουν οι φίλοι του με μικρές γυναίκες και πώς μας ξώμεινε το γεροντοπαλίκαρο και τι θα λέει η γειτονιά;Λανθασμένη οπτική έχει για την υπευθυνότητα, ο γλυκός μου... Έτσι, δεν δημιουργούνται οικογένειες, δώσ' του χαιρετίσματα.
Scroll to top icon