ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2019 | 10:06

Πάρε και καμιά ανάσα

Σηκώθηκα το βράδυ να πάω για τουαλέτα και χαζεψα λίγο να δω την Ανατολή και με έπιασε μια μικρή λιγουρίτσα και έφτιαξα ένα τοστακι με πολλά υλικά. Μετά πήγα και ξάπλωσα δίπλα στο φίλο μου και μασουλουσα την τελευταία μπουκιά. Ο φίλος μου ξύπνησε και μου είπε "μην τρως συνέχεια, πάρε και καμιά ανάσα, 600 κιλά έχεις γίνει". Δεν του είπα τίποτα αλλά πάγωσαν όλα τα συναισθήματά μου για εκείνον. Το τοστακι το είχε αγοράσει αυτός, καθώς και τα υλικά και νομίζω ότι υπονοούσε ότι του έφαγα τα λεφτά. Αισθάνθηκα άσχημα. Τώρα έφυγε και κάθομαι στο σπίτι και κλαιω. Το "πάρε και καμιά ανάσα" μου πληγώνει την ψυχή μου.
11
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή είναι σύνηθες το φαινόμενο. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει κορμάρα μέχρι να βρει έναν άντρα και μετά να χλαπακιάζει τον αγλέουρα. Ήξερα μια που πήγαινε σε ένα γυμναστήριο και έκανε ΜΟΝΟ γλουτιαίους για τρεις ώρες. Τρεις ώρες το φαντάζεσαι;Και όχι δεν είχε καθόλου πεσμένο ποπό.Ε, άμα δεις μία, σου αρέσει και είναι πενήντα κιλά όταν την γνώρισες και με το που νιώσει ότι «έδεσε τον γάιδαρό της» προχωράει με μαθηματική ακρίβεια να φτάσει τα εκατόν πενήντα, όχι καμπανάκι δεν χτυπάς αλλά τις καμπάνες της μητρόπολης Αθηνών σε ρυθμό πασχαλινό.
Ή σκέφτεσαι αν όντως έχεις πάρει πολλά κιλά (που δεν το νομίζω) και ήθελε με αυτον τον άκομψο τρόπο να σου κάνει μια νύξη, ή είχε τις στενές του, ή αν συμβαίνει επανειλημμένα, προσπαθεί να σε ελέγξει. Μην ανεχεσαι όλη αυτήν την κατάσταση αν γίνεται συνεχώς, χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Θα το πω και πάλι. Οι άντρες είναι απλοί. Ο φίλος σου χτύπησε ένα καμπανάκι.Κάτι σιγόβραζε από μέσα του για καιρό. Και όχι δεν είναι τα λεφτά που θέλει.Η λύση είναι απλή. Λέγεται stepmaster.
Για να μην σε πειράζει η αναφορά στο βάρος, υποψιάζομαι ότι κάπου είναι αλήθεια. ΥΓ. Έπρεπε να φας το τοστάκι στην κουζίνα, κι όχι στο κρεβάτι. Ψίχουλα, you know...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon