ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.3.2019 | 16:16

Φαντασιώσεις

Μου εξομολογήθηκε χθες ότι έχει φαντασίωση να κάνει σεξ σε κάποιο συγκεκριμένο μερος και ότι όταν αγαπάς τον άνθρωπο σου,εκπληρωνεις τις φαντασιώσεις του,στο βαθμό φυσικά που το θέλεις και συ ο ίδιος. Του είπα πως δεν τρελαίνομαι για να το κάνω εκεί και μου λέει πως αν εγώ του πρότεινα να φέρω άλλη κοπέλα,τότε αυτός επειδή με αγαπάει θα δεχόταν.Μου έκανε εντύπωση όμως που δεν ανέφερε τίποτα για αντρα... Δεν προκειται φυσικά να το κανω. Μάλλον δεν του φτάνω μόνο εγώ τελικά...
12
 
 
 
 
σχόλια
Σου είπε ότι όταν αγαπάς τον σύντροφό σου, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις του. Πολύ χειριστικο. Πολύ χειριστικο, να προσέχεις, φαντάζομαι είναι και σε άλλους τομείς της σχέσης σας έτσι. Κανεις μόνο ο,τι επιθυμείς. Συνεχίζεις να αγαπάς τον άλλον αλλά σέβεσαι κι αγαπάς και τον εαυτό σου και δε θα καταπιεστεις ώστε να κάνεις πράγματα που δεν επιθυμείς μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τον άλλον. Ποτέ. Κι άμα του αρέσει!
Δεν βρήκε τυχαία την βλακεντία που του αναλογεί, Springhunter... ;)Ο τυπουλάκος δοκιμάζει τα νερά για παρτούζα χρησιμοποιώντας γελοία συναισθηματικό εκβιασμούλη και η πιτσιρίκα τσίμπησε έως του σημείου να αρχίσει να αμφιβάλλει για τη σχέση τους, γενικόterly.Είναι μια αρχή, μπας και δει το "φως"... Η εξομολογούμενη.
Αυτή είναι η επόμενη φαντασίωση του, πολυυυ πρωτότυπη! Εν τω μεταξύ μόνο το τρίο είναι φαντασίωση; Βλακεία έπρεπε να του προτείνεις μια δική σου φαντασίωση να έκοβες αντιδραση.
Scroll to top icon