ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2019 | 21:58

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Γύρισα πρόσφατα στην πόλη από την οποία κατάγομαι για να δουλέψω καθότι στην Αθήνα δεν μπορούσα να βρω δουλειά και η ζωή μου φαινόταν δύσκολη.. Βρέθηκα χωρίς φίλους, λίγο αργότερα χώρισα με το αγόρι μου που έφυγε για δουλειά στο εξωτερικό και θέλει να ζήσει για πάντα εκεί.. Πέρασα πολλές μέρες που ξυπνούσα μίζερη και θεωρούσα τον εαυτό μου «δυστυχισμένη».. αλλά:Είμαι ευγνώμων που έχω την υγεία μου.. που μπορώ κάθε μερα να ξυπνάω και να βλέπω τον ουρανό και ας μην είναι ο ουρανός της Αθήνας.. Που έζησα 6 υπέροχα χρόνια σε σχέση με έναν άνθρωπο που λάτρευα κι ας μην μπορούμε πλέον να είμαστε μαζί.. Μπορεί να μην έκανα ακόμα εδώ φίλους και παρέες αλλά είμαι ευγνώμων που έχω τους γονείς μου και ειδικότερα τη μαμά μου.. που μπορούμε να βγαίνουμε για έναν καφέ ή να απολαύσουμε ενα ωραίο ποτό και ας μην έχω τις άπειρες επιλογές της Αθήνας. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω καταφέρει και για όλα όσα απλόχερα μου χαρίστηκαν.. Ναι κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω οικογένεια μ έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπάω, να του μαγειρεύω, να του κάνω δωράκια.. προς το παρόν έφερα δώρο στη μαμά μου ένα τσουρέκι και βλέπω το σημερινό επεισόδιο shopping Star.. και μαντέψτε.. ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ είμαι ευγνώμων που ζω σήμερα. Άλλαξα δρόμο μετά από τη δουλειά και πήρα αστικό για πρώτη φορά μετά από μήνες γιατί ήμουν άρρωστη και με πονουσαν τα κοκκαλα. Μιλούσα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο και καθώς περνούσα δίπλα από μια κολόνα της ΔΕΗ, 40" μακριά από το σπίτι μου, ακούστηκε ένα εκκωφαντικό μπαμ και μετά βουητό.. Έσκυψα και δεν άκουγα τίποτα.Παρά μόνο ένα "βουυυυυυυυ" στ αυτιά μου. Κάτι έγινε είπα στη μαμά και της το κλείσα χωρίς να ακούω τη φωνή μου. Κοίταξα ψηλά να βρω σύννεφα για κεραυνό, αλλά είχε λιακάδα..Υποπτευθηκα βόμβα ή έκρηξη από φυσικό αέριο, αλλά τίποτα.Ειδα τον κόσμο να βγαίνει στα μπαλκόνια και προσεξα μια κοπέλα να έρχεται τρέχοντας κατά πάνω μου. Με ρώτησε πως ήμουν.. Την άκουσα γιατί μόλις επανήλθε η ακοή μου μετά από δευτερόλεπτα και της "ψελλισα καλά είμαι, τι έγινε;" Παρακολουθουσε το περιστατικό πίσω μου στα 30μ. και μου είπε ότι εξερράγη ένα καλώδιο υψηλής τάσης ακριβώς από πάνω μου και ότι από θαύμα δεν με πέτυχε..Το κλάμα που έριξα από το σοκ δεν περιγράφεται. Είμαι ευγνώμων που αναπνέω και σας γράφω... Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα, αλήθεια.. Και σα να μην έφτανε αυτό πήγα και στη δουλειά το απόγευμα κανονικά.
Εσύ έζησες έναν από τους μεγαλύτερους μου (καλοκαιρινούς) φόβους. Πόσες φορές ακούω αυτό το ζζζζζζζ από πυλώνα της ΔΕΗ και λέω τώρα θα σκάσει ο μετασχηματιστής και ο Θεός βοηθός.. Η άμοιρη η μάνα κι αυτή τρόμαξε μαζί με εσένα.. Καλά για την τύχη σου τι να πω.. Ευτυχώς όλα καλά... Πάντα να είσαι τυχερή, χωρίς βέβαια να σου συμβαίνουν τέτοια!!
Εμένα δεν μου πήγαινε ποτέ ο νους ότι θα περνούσα κάτω από κολόνα σε λιακάδα κι εκείνα τα δύο δευτερόλεπτα που θα έκανα για να τη διασχισω, θα τύχαινε αυτό.. Δεν το χωνεύω! Θα μου καθόταν πιο φυσιολογικό να σκάσει κεραυνός ή να έχει γίνει έκρηξη φυσικού αερίου πάρα αυτό!Καλα η μάνα μου τα είδε όλα, άκουσε και το μπαμ και της μαύρισαν τα πάντα μου είπε.. Όλοι μας να έχουμε την τύχη στο πλευρό μας και μακάρι όλος ο κόσμος να έχει την υγειά του. Το εννοώ όσο τίποτα άλλο!
Scroll to top icon