ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2019 | 11:22

3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΧΕΣΗ

Εδω και 3 χρόνια έχω δημιουργήσει παράλληλη σχέση.Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια και έχω ένα παιδί, ενήλικο πλέον.Γνώρισα τον Ακη σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, καρκίνος, μοναξιά λόγω απόστασης με σύζυγο και παιδί και ανεργία.Με τον σύζυγο μου είχαμε και τα πάνω μας και τα κάτω μας, όλα τα χρόνια στον γάμο μας ήμουν εγώ αυτή που φρόντιζε για ΟΛΑ, μέχρι που αρρώστησα και αποφάσισα να μην ΄΄φροντίζω΄΄ για όλα αλλά μόνο πλέον τα βασικά, οικιακά, παιδί. Αυτό μας έφερε σε σύγκρουση με τον σύζυγο μου καθώς ποτέ του δεν είχε αναλάβει ευθύνες πέρα της εργασίας του, δεν ήμουν η γυναίκα αλλά ο άνδρας σε όλα, έπρεπε να φροντίζω, να παρηγορώ, να εμψυχώνω, να τρέχω, να είμαι καλή, να χαμογελώ,να φτιάχνω πρίζες και εάν δεν είχα διάθεση κάποια φορά λόγω της υγείας μου... είχα την κρτιτική ότι είμαι απαράδεκτη, εγωίστρια, κακιά.πήγα και σε ψυχολόγο, με συμβουλή του... φρόντισε εσένα πρώτα!Ο Ακης για έμενα ήταν ο άνδρας που με φρόντιζε όσο του έμενε χώρος.Με φρόντιζε και ήταν εκείνος ο άνδρας στην ΄΄σχέση΄΄ μας, τον φρόντιζα και τον φροντίζω ακόμα όσο μπορώ.Αυτό για έμενα ήταν κάτι που με μάγευε.εκείνος έφυγε από έναν πολύχρονο κακό γάμο, χωρίς παιδιά.την εγκατέλειψε όχι μόνο για να ειναι μαζι μου, αλλά γιατί τον είχε βάλει μέσα οικονομικά, τον υποβάθμιζε ως άνδρα και τον είχε απλά για να καμαρώνει λόγω του καταξιωμένου επαγγέλματος του και του μορφωτικού επιπέδου του.Στο σήμερα λοιπόνέχω έναν σύζυγο που έχει αλλάξει 360 μοίρες, δείχνει έρωτα, αγάπη, φροντίδα, ενδιαφέρον για το σπίτι και έχει αναλάβει ευθύνες.έχω έναν εραστή που με διεκδικεί, με φροντίζει και με αγαπά όλο και πιο πολύ.έχω ένα ενήλικο παιδί που έχει πάρει την ζωή του στα χέρια του, και από δικό μου λάθος ανακάλυψε την σχέση μου, στην αχρή ήταν επιθετικό και επικριτικό, στην πορεία άλλαξε πολύ, γνώρισε τον Ακη, και με τον τρόπο τους έχουν κρατήσει κάποια επαφή, η σχέση τους είναι όμορφη και ο Ακης είναι εκεί για οτι χρειαστεί το παιδί της αγάπης του.Ο Ακης περιμένει να φύγω από τον γάμο μου, όμως νιώθω δυσκολία μεγάλη να το κάνω αυτό. Τον σύζυγο μου τον αγαπώ και δεν θέλω καταβαθος να τον πληγώσω, δεν μου αρέσει να χαλάσω την οικογένεια μου την οποία με πολύ αγώνα κατάφερα από την αρχή να κρατήσω με ήθος, αγάπη, πάθος για ζωή και όμορφες στιγμές.Εξομολόγηση?Θέλω να βρω τρόπο να αφήσω τον Ακη να εξελίξει την ζωή του.Φοβάμαι όμως μην αλλάξουν όλα και νιώθω πάλι το θύμα, και ο μόνος αγωνιστής στην οικογένεια μου.
14
 
 
 
 
σχόλια
Σοβαρα τωρα ??Συγνωμη αλλα πρεπει να τα ακουσεις. Εχεις σκεφτει ποτε οτι εισαι εγωιστρια ???Το οτι περασες μια ασθενεια δε σου δινει το δικαιωμα να κοροιδευεις τον συζυγο σου και να κρατας και δεσμιο εναν τριτο μονο και μονο επειδη φοβασαι μην ξαναγινει ο αντρας σου οπως πριν. Νομιζω οτι στο μυαλο σου εχεις αθωωσει τον εαυτο σου λογω της ασθενειας σου και δεν βλεπεις το κακο που κανεις εσυ σε αυτους τους ανθρωπους. Ξερεις κατι ?Το δυσκολοτερο στη ζωη μας ειναι να αποδεχτουμε τις ευθυνες μας.. Χρυσωνεις το χαπι της απιστιας σου ριχνοντας το φταιξιμο στην συμπεριφορα του συζυγου σου και τωρα που με το συζυγο εισαι κομπλε κρατας και τον Ακη σαν εναλλακτικη σανιδα σωτηριας.. Τι να πω... Θελει πολλα κοτσια να μην εισαι αυτο που εισαι και μαλλον δεν το χεις... Περαστικα... Και παλι συγνωμη για το επικριτικο αλλα καποιος επρεπε να σου το πει και αυτο..
Μια χαρα τα λες! Δεν ειναι άμοιρη ευθυνών η εξ. Εχει σημαντικο μερίδιο ευθύνης στην ολη κατάσταση. 1ον επειδη ανέχτηκε τη συμπεριφορά του αντρα της τοσα χρονια, 2ον επειδη απάτησε και 3ον επειδη όπως πολύ σωστα είπες εχει τον καινουριο για σωτηρια λέμβο. Για μενα αφησε μια κατασταση να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί (ανιση σχεση με τον αντρα της) και οταν βρεθηκε σε δύσκολη θεση βρηκε αλλού παρηγοριά την οποια τωρα δεν εκτιμά. Οσο για το "και ο καινούριος επαιζε με αλλες (ειπε η παντρεμένη.....) αλλα τον συγχωρεσα" απλα γελαω.
Λεμόνι μου! δεν είναι ακριβώς έτσι, ξέχασα να αναφέρω ότι ο Ακης όσο δεν με φρόντισε είχε την ζωή του, ανακάλυψα και 2ο κινητό και μηνύματα με άλλες. Άπλα τσατ, και σεξτσατ οχι κάτι άλλο. Το αποδέχτηκε, ζήτησε συγγνώμη ένα μυριο φορές και με παρακάλεσε να μην τον χωρίσω. Τι λες? τελικά να κάνω? Πηγή: www.lifo.gr
Δεν ξέρω, καταλαβαίνω οτι σου είναι δύσκολα όλα και φαίνεσαι άνθρωπος της σταθερότητας (ακόμα και αυτή η εξωσυζυγική σχέση έχει χαρακτηριστικά σταθερότητας). Όμως η σταθερότητα πολλές φορές γίνεται βαλτός που μας καταπίνει. Θέλω να πω για χψ λόγους ούτε ο ένας φαίνεται να σε καλύπτει εξολοκλήρου ούτε ο άλλος. Ειδικά ο σύζυγος έχει βαρύ "ποινικό μητρώο", πώς μπορεί κανείς να τα ξεχάσει όλα και να του έχει εμπιστοσύνη; Μέσα σου σίγουρα έχουν σπάσει πολλά από την εποχή που τον χρειαζόσουν κι εκείνος ήταν στον κόσμο του. Είναι εφικτό να ξαναχτίσεις μια υγιή σχέση μαζί του; Ποια η σκοπιμότητά του με το να αλλάξει τώρα που είσαι μια χαρά; Μήπως έχει μυριστεί οτι χάνει μια βολική γυναίκα και απλά υποκρίνεται για να ανατρέψει την κατάσταση; Οοολες αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να τις απαντήσεις, πρέπει να καταλήξεις, δεν γίνεται να κοροϊδεύεστε όλοι μεταξύ σας, κάποια στιγμή θα πέσει η αυλαία με τον χειρότερο τρόπο.Πάντως (λεπτομέρεια ε;) δεν χρειάζεσαι άντρα για να νιώσεις πλήρης, πόσο μάλλον υποχρεωτικά έναν από τους δύο...
Συμφωνώ, εν μέρει, με το λεμόνι. Μήπως τελικά δεν έχει σημασία η Ιθάκη αλλά το ταξίδι; Μήπως τελικά η σοφία που απέκτησες σε οδηγεί στο ότι υπάρχει μια καλύτερη ζωή που υπάρχει και αξίζει να ζήσεις, αλλά χωρίς κανένα από τους δύο;.Μπορείς να σταθείς μόνη στα πόδια σου, αξίζεις να σε ερωτευτουν, αξιζεις εναν ΑΝΤΡΑ δίπλα σου. Γιατί να μην διεκδικήσεις αυτή τη ζωή που σου ΑΞΊΖΕΙ; Γιατί να συμβιβάζεσαι με τα λίγα και με τους "λίγους"; Αρκετά κοπιασες, αρκετά ταλαιπωρήθηκες. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...!Εσύ αποφασίζεις πως θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου!
Οκ. Ο καθένας φέρει το σταυρό του, εσείς έχετε σηκώσει έναν τεράστιο και προφανώς αναφέρομαι στην υγεία σας. Είναι υπέροχο που τώρα είστε καλά.Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες σταθερές που τις λέμε αξίες οι οποίες δεν αλλάζουν ανεξαρτήτως συνθηκών. Η παράλληλη σχέση όσο δελεαστική, ευχάριστη κι ικανοποιητική κι αν είναι, σίγουρα δεν αποτελεί λύση. Εκεί σφάλατε. Αυτό το κατόπιν εορτής "δε θέλω να χαλάσω το γάμο μου" το θεωρώ άκυρο, αφού οι πράξεις σας τον έχουν ήδη χαλάσει.Στο προκείμενο. Δύο δρόμοι υπάρχουν. Είτε τελειώνετε δια παντός τη σχέση και δίνεστε ολόψυχα στο γάμο σας, είτε παίρνετε διαζύγιο και προχωράτε. Συνδυασμός δεν υπάρχει, καθώς στις καταστάσεις "και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος" τα θύματα είναι πολλαπλά. Κατανοώ το δίλημμά σας, αλλά το να αφηνόμαστε σε καταστάσεις που μας βολεύουν ρισκάροντας τον ψυχικό πόνο των ανθρώπων μας είναι μια βραχυπρόθεσμη λύση. Αλλά, κυρίως, είναι αναξιοπρεπής κι ανήθικη προτίστως για εμάς τους ίδιους. Λένε ότι μετά από μία τέτοια περιπέτεια υγείας βγαίνουμε σοφότεροι. Ελπίζω το ίδιο να ισχύσει και με σας.Υ.Γ. Αυτό που ο γιος σας γνώρισε τον τρίτο άνθρωπο κι έχουν και μια "όμορφη" σχέση... άναυδη.
βγήκα σοφότερη, ειλικρινά και όταν είχα διαίσθηση... ανακάλυψα ...ότι ο Ακης όσο δεν με φρόντισε είχε την ζωή του, ανακάλυψα και 2ο κινητό και μηνύματα με άλλες. Άπλα τσατ, και σεξτσατ οχι κάτι άλλο. Το αποδέχτηκε, ζήτησε συγγνώμη ένα μυριο φορές και με παρακάλεσε να μην τον χωρίσω. Τι λες? τελικά να κάνω? να μείνω με έναν εραστή που κάνει απιστία? ή μ εναν σύζυγο που άλλαξε και χωρίς ανάγκη για απιστία?Όσο αφορά το παιδί μου, αναγκαστικά το γνώρισε όσο ήμουν σε θεραπεία και νοσοκομεία. όσο ήμουν στο κρεβάτι μετά από χειρουργείο δεν ήξερα γύρω μου ακριβώς τι συνέβαινε.
ΛαΣουΣουΡεΛα μου! δεν είναι ακριβώς έτσι, ξέχασα να αναφέρω ότι ο Ακης όσο δεν με φρόντισε είχε την ζωή του, ανακάλυψα και 2ο κινητό και μηνύματα με άλλες. Άπλα τσατ, και σεξτσατ οχι κάτι άλλο.Το αποδέχτηκε, ζήτησε συγγνώμη ένα μυριο φορές και με παρακάλεσε να μην τον χωρίσω. Τι λες? τελικά να κάνω?
Και γαμω τα τρολ Παγώνα! Στην εξαιρετική περίπτωση που δεν είναι τρολ βγαλμένο από σειρά του Παπακαλιάτη, προτείνω να τους έχεις και τους δύο μαζί. Αφού τους θες και τους δύο. Άσε που αν γνωριστείτε όλοι μαζί μπορεί και να ταιριάξετε που ξέρεις; Και να κάνετε "πάρεα" όλοι μαζί! Απλά θα μετανομασετε τον Άκη σε "θείο Άκη" και όλα κομπλέ και με το κοινωνικό περίγυρο! 2-3μικρες αλλαγές στο σπίτι μόνο χρειάζεστε πχ υπερδιπλο κρεβάτι για να χωράνε όλοι. Και είστε gg.
Scroll to top icon