ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2019 | 13:46

Η μάνα μου με αποκάλεσε πορνη

Ακούστε μυαλό ανθρώπου. Μπλεχτηκε στο μηχανογραφικο μου όταν έδινα πανελληνιες μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο του τύπου " αν δηλώσεις σχολές στην Αθήνα να ξέρεις δεν πας" και εγώ υπέκυψα. Δεν την ένοιαζε η σχολή, η πόλη την ένοιαζε. Εμένα η σχολή με ενδιεφερε αλλά αυτό για αυτή δεν έχει σημασία. Πτυχίο να ναι και ότι να ναι . Τέσσερα χρόνια τώρα κλαίω και μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που υπεκυψα. Τουλάχιστον θα ήμουν στη σχολή που ήθελα. Επίσης 4 χρόνια τώρα ψυχολογικοι εκβιασμοι του τύπου " αν τα παρατησεις πήγαινε σκουπιδιαρα εγώ αχρηστους δεν Ταϊζω" . Σήμερα που τη ρώτησα γιατί δεν με άφησες να επιλέξω εγώ, να σπούδασω τη σχολή που θέλω, να ζήσω τη ζωή που θέλω γυρνάει και μου λέει " σιγά μη σε άφηνα να πας Αθήνα να γίνεις καμία πουτανα " . Τι να πω. Δεν ήξερα ότι η πόλη σε καθορίζει πουτανα, τώρα το έμαθα κι αυτό. Καλά να πάθω πάντως. Πραγματικά δεν ξέρω τι τι να πω πως να αντίδρασω. Μου κατέστρεψε τη ζωή.
5
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει δηλαδή εξειδίκευση ανα πόλη τύπου Αθηνα-πουτανα, θεσσαλονικη-μαναβης, πατρα-επιπλοποιος; Δεν το καταλαβαίνω, ας μας το εξηγήσει η μαμά σου.
Μέχρι να φύγεις, καιρός να μάθεις να την γράφεις: θα απαντάς ήρεμα. Καταφατικά. Θα λες αυτά που θέλει ν' ακούσει και θα κάνεις όσο σε παίρνει αυτά που θες εσύ. Μην κάθεσαι να μαλώνεις ή να ψάχνεις λογική σε τέτοια άτομα κι ας είναι κι ο γονιός σου. Οι γονείς δεν είναι ιερά τέρατα, άνθρωποι είναι. Κάποιοι είναι αξιοθαύμαστοι σ' αυτόν τον δύσκολο ρόλο και άλλοι κατάπτυστοι το λιγότερο. Δεν χρειάζεται να νιώσεις ενοχές για την ασέβεια που θα της δείξεις.
Δύσκολο αυτό που θα σε πω αλλά σήκω φύγε βρες κάπου δουλειά προσπάθησε το γιατί δεν σε κάνει καλό να είσαι μαζί της .... Και αν δε πει τίποτα πες την άχρηστους δεν ταιζεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon