ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2019 | 14:32

Πάλι η ίδια ιστορία...

Ρε παιδιά θέλω μια βοήθεια!! Καλό τριήμερο σε όλους. Νιώθω στεναχώρια .θα μου πείτε δεν αξίζει..να το δεχτώ αλλά συναισθήματα είναι αυτά..και το θέμα μου έχει ως εξής.. βγήκα πρώτο ραντεβού με ένα παιδί. Μου άρεσε πολύ και σε εκείνον πιστεύω εξίσου από ότι φάνηκε ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Είπαμε να κανονίσουμε να βρεθούμε τις επόμενες μέρες και στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλο πολύ συχνά αλλά κάποιες μέρες δεν απαντάει όταν του στέλνω. Όπως χθες.. μου έστειλε το πρωί.του απάντησα .και εκανε τέσσερις ώρες να μου απαντήσει. Το θεωρείτε καλό; Δεν μου δικαιολογεί το λόγο που αργεί και υποψιάζομαι ότι ίσως έχει παράλληλα κάποια άλλη κοπέλα.δηλαδη μια μιλάμε μια χάνεται. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς να χειριστώ το θέμα και τον ίδιο. Ίσως βρεθούμε μια των ημερών.αλλα πώς να του εξηγήσω ότι θέλω σχέση και θέλω να απαντά; Και να μην με γράφει .φυσικά δεν θέλω να γίνομαι πιεστική σε καμία περίπτωση.αλλα κάπου με κουράζει να μου λέει ότι έχει ενθουσιαστει και από την άλλη να αργεί να απαντήσει τόσες ώρες.
4
 
 
 
 
σχόλια
Για μένα είναι πολύ σταντέ η φάση, εσύ λογικά είσαι μικρότερη αλλά ο κανόνας είναι ο εξής : όταν σε θέλει κάποιος, δεν αμφιβάλλεις. Τις αμφιβολίες τις προκαλεί η πραγματικότητα.Και τι πάει να πει ότι ενθουσιάστηκε; Στα 20 μου ήμουν υπερενθουσιώδης και μπορεί να πέρναγα ναι μεν καλά, αλλά να μην ήθελα κάτι άλλο. Μην ποντάρεις πάντα σε αυτό που είδες σε μια συνάντηση και πιστέψεις ότι λιώνει ο άλλος.Α και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να: πάψεις να ασχολείσαι. Ή το άλλο (αλλά θα χαλάσει το ιματζ σου) είναι να πιέσεις την κατάσταση μέχρι να σου πει ο άλλος καθαρά και ξάστερα ότι δεν γουστάρει. Γιατί ΔΕΝ γουστάρει. Όταν σε γουστάρει κάποιος, δεν αναρωτιέσαι σε μια ανώνυμη στήλη (επιμένω).
Σιγά μην χρειάζεται την άδειά μου για να κάνει ό,τι θέλει. :) Ο κανόνας είναι αυτός, είναι δικαίωμά του καθενός μας να πάρει τα ρίσκα του αλλά να βλέπει και τα προγνωστικά απλά για να είναι προετοιμασμένος. Οι εξαιρέσεις υπάρχουν, δεν θα με χάλαγε να είχα ζήσει και καμία -καλή-εξαίρεση και σίγουρα μακάρι να την ζήσει η κοπελιά. :)
Και πάντως δεν είναι ασπρο - μαυρο.Και το παρακάτω είναι ο ορισμός του: την θέλω αλλά με πνίγει.«Είπαμε να κανονίσουμε να βρεθούμε τις επόμενες μέρες και στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλο πολύ συχνά αλλά κάποιες μέρες δεν απαντάει όταν του στέλνω. Όπως χθες.. μου έστειλε το πρωί.του απάντησα .και εκανε τέσσερις ώρες να μου απαντήσει. »
Scroll to top icon